Neler Yeni

Kardesimin gittiği özel okul 21 eylülde yüz yüze eğitim veriyor

rafetsunal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Rafet Sunal
usta yanlış anlama sırf üni sınavı var diye gidiyorum,devlet okulu.
öyle aman aman paramız olmadığından özel gidemiyorum.ama dediklerine bakılırsa gene daha iyi.
çünkü bazı derslerde 15 kişiyiz ve sıralar dip dibe :D

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Gerçekten 28000 TL ye değer mi ? Hani anlamıyorum ne gerek var yani bana çok boş geliyor çünkü özel okula hiçbir şey bilmeyen öğretmenler torpil sayesinde giriyor.
Değmez hocam kesinlikle keşke bir okul kazansaymiş diyorum ama kazanamadi maalesef

Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Ali Demirbaş
böyle saçmalık mı olur. Başlaması yasak değil mi yani okulu şikayet edin sonuçta sağlık söz konusu. Her türlü siz haklısınız okulda paşa gibi öder paranızı geri. Gelmeyene online ders yok deme gibi bir lükse sahip değiller ayrıca onu her okul yapmak zorunda. Çünkü velilere bu hak tanındı isteyen göndermeyebilir çocugunu diye

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
böyle saçmalık mı olur. Başlaması yasak değil mi yani okulu şikayet edin sonuçta sağlık söz konusu. Her türlü siz haklısınız okulda paşa gibi öder paranızı geri. Gelmeyene online ders yok deme gibi bir lükse sahip değiller ayrıca onu her okul yapmak zorunda. Çünkü velilere bu hak tanındı isteyen göndermeyebilir çocugunu diye
Aynen hocam biz normalde göndermiyorduk sonuçta en azindan online eğitim oluyor diye ama amrtik online egitimde yapmayacaklarini anlattilar birde virus kayseride cirit atıyor elini attigin heryerde virüs çıkıyor yemin ederim

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Geçmiş olsun yapacak bir şey yok. Bu arada torpil olayı bu ülkede gerçekten çok fazla var. Mesela daha yeni öğretmen olmuş bir tanıdığım 1 yıl görev yaptıktan sonra torpil sayesinde özel okula gitti.
Artik ben anlatacagim 10. Sinifi ona yemin ederim paramizla rezil oluyoruz 🙁

Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Ali Demirbaş
Aynen hocam biz normalde göndermiyorduk sonuçta en azindan online eğitim oluyor diye ama amrtik online egitimde yapmayacaklarini anlattilar birde virus kayseride cirit atıyor elini attigin heryerde virüs çıkıyor yemin ederim
Tamam işte demem o ki böyle bir lükse okul sahip değil. Ya sana online eğitim verecek yada sen çocugu alırsın okuldan onlarda sana paranı geri öder. Öyle aldım paranı naparsan yap istersen al ama geri ödemem diyemezler yani. Bunu bi araştır.

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Tamam işte demem o ki böyle bir lükse okul sahip değil. Ya sana online eğitim verecek yada sen çocugu alırsın okuldan onlarda sana paranı geri öder. Öyle aldım paranı naparsan yap istersen al ama geri ödemem diyemezler yani. Bunu bi araştır.
Araştiracagim zaten hocam sanirim yapacagim şey bir akrabamı şikayet ettireceğiz okulu il milli egitim müdürlüğü umarim bu raddeye kadar ilerlemezde konusarak çözebiliriz
Mesaj otomatik birleştirildi:

B***ir Koleji mi?
Yok hocam değil adini vermiyim f ile başliyo l ile bitiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Ali Demirbaş
Araştiracagim zaten hocam sanirim yapacagim şey bir akrabamı şikayet ettireceğiz okulu il milli egitim müdürlüğü umarim bu raddeye kadar ilerlemezde konusarak çözebiliriz

Kesinlikle burda haklı sizsiniz sakın alttan almayın okulun öyle bir lüksü söz konusu değil çünkü.

arkansas

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Saçmalığın daniskası resmen, umarım o okuldan en kısa sürede kurtulursunuz.

Chan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,693
İsim
Can Öztürk

Final ?

Top Bottom