Kardeşimin pc ye ekstra bir şey gerekli mi

Can...

Cezalı
80+ Platinum
Reaksiyon skoru
4,678
merhabalar
i5 7500 (eskisi g4400)
8x2 corsair 3000mhz (eskisi adata xpg 8gb)
Asus z270p
PowerColor Rx470 Red Devile (rog görünümlü)
Bitfenix apollo (eskisi zoko mesh kasa)
Performax 550 w sözde 80+ psu

gelişi 5k falan oldu güncellemelerden sonra

sizce bir şeye ihtiyacı kalmış mı gerekli olanları kendimce güncelledim bakımlarını yaptım kardeşime verdim hediyesini :D
bir tık psu tırt değiştirsem mi bilemedim pc de ztn tuşa basıyorum (on-off) açılıp fanlar dönüp ışıklar yanıp sönüyor 1 saniye sonra tekrar başlıyor sorun olmaz dediler ellemedim

merhabalar
i5 7500 (eskisi g4400)
8x2 corsair 3000mhz (eskisi adata xpg 8gb)
Asus z270p
PowerColor Rx470 Red Devile (rog görünümlü)
Bitfenix apollo (eskisi zoko mesh kasa)
Performax 550 w sözde 80+ psu

gelişi 5k falan oldu güncellemelerden sonra

sizce bir şeye ihtiyacı kalmış mı gerekli olanları kendimce güncelledim bakımlarını yaptım kardeşime verdim hediyesini :D
bir tık psu tırt değiştirsem mi bilemedim pc de ztn tuşa basıyorum (on-off) açılıp fanlar dönüp ışıklar yanıp sönüyor 1 saniye sonra tekrar başlıyor sorun olmaz dediler ellemedim
PSU bu sisteme yeter de artar genel olarak iyi sistem bence.

Yalnız Z serisi anakart gözüme battı ya hazır upgrade ediyorken bi i5 7600K çekseydin şu canavara 😀

PSU bu sisteme yeter de artar iyi sistem bence.

Yalnız Z serisi anakart gözüme battı ya hazır upgrade ediyorken bi i5 7600K çekseydin şu canavara 😀
bulamadım hocam aslında aklımda vardı da bulduklarımda saçma sapan fiyatlardı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hatta i7 7700k düşündüm :D

bana da değişik geldi de alırken içinde z serisi olmasa almayacaktım ztn 3500 tl ye geldi 4k demiştik ekran kartı bakım gerektiriyordu oksitleri vardı bazı yerlerde hayati olmayan bilmiyordum dedi özür diledi yarısı senden yarsı bende olsun dedi 500 tl iade aldım

bulamadım hocam aslında aklımda vardı da bulduklarımda saçma sapan fiyatlardı

hatta i7 7700k düşündüm :D
7700K saçma sapan fiyatlarda zaten o alınmıyor da 7600K veya en kötü 6600K iyi giderdi.

Saçmalamış o da. Eski intel piyasası saçmalık zaten bazıları satayım da kurtulayım diyip veriyor bazıları elinde paha biçilmez maden var gibi davranıyor.
aynen hocam bu arda sizce eklenecek bir şey var mı 120gb ssd var ama ona laptoptaki m2 yi söküp takacağım 1750 gb hafıza var laptopta :D

Saçmalamış o da. Eski intel piyasası saçmalık zaten bazıları satayım da kurtulayım diyip veriyor bazıları elinde paha biçilmez maden var gibi davranıyor.
birde bir yerinde titreme var onu çözmem lazım kasaya dokununca gidiyor :D BU hafta sonu da ona bakacağım artık ssd ye takıp laptop a bakım yaptım mı tamamdır

1-2 yıl daha çoğu oyunu düşük ayarlarda olsa oynatacak güzel sistem. Bende R5 3600 ile RX 570 kullanıyorum her oyuna yetiyor. Yakın zamanda 6600 - 6600 XT veya 1080 Ti ile güncelleyeceğim kartı.

M2 SSD iyi gider. Kalanı iyi bence.
500 gb crucial vardı onu takayım sorun kalmaz bence 120gb olanı da taşına bilir ssd yapmayı düşünüyorum

1-2 yıl daha çoğu oyunu düşük ayarlarda olsa oynatacak güzel sistem. Bende R5 3600 ile RX 570 kullanıyorum her oyuna yetiyor. Yakın zamanda 6600 - 6600 XT veya 1080 Ti ile güncelleyeceğim kartı.
kardeşimin oyunlarla pek arası yok ya valorant forest minecraft takılıyor 5 sene bile gider ona diye düşünüyorum zevkleri değişmezse

bu sisteme maks hangi ekran kartı takılır arc a750 besler mi işlemci ilerde ben upgrade yapacak olursam ona veririm :D

bu sisteme maks hangi ekran kartı takılır arc a750 besler mi işlemci ilerde ben upgrade yapacak olursam ona veririm :D
Beslemez. Darboğaz olur ama yine de RX 470'den iyi performans verir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,631
Üyeler
184,484
Son üye
MhmtMdnc
Geri