Neler Yeni

Kardeşinize bir şey öğretmek için peşinden koşar mısınız?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Kardeşinize bir şey öğreteceksiniz diyelim. Ona için faydalı bir bilgi. Ama kendisi meraklı değil. Tabiri caizse peşinden koşar mızı?

Berkyozclk

80+ Bronze
Kardeşinize bir şey öğreteceksiniz diyelim. Ona için faydalı bir bilgi. Ama kendisi meraklı değil. Tabiri caizse peşinden koşar mızı?
evet koşarım
kendisi 7. sınıf ve kız bildigim her seyi anlayacak kapasitede deil ama matematik sorularını veya baska sorularını mantık kurarak anlatmaya calısırım cevapları kendisinin vermesini sağlarım
her gun neler yaptıgını gelir anlatır ders programına imzamı atarım yapmazsa cezası olur
zaten ben de evde surekli ders calısıyorum 11 de uyurum 5 de uyanır 6 da derse otururum

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Usta bunu niye sordun merak ettim
Çocukta gram öğrenme isteği yok. Çağın gerisinde kalıyor. Mantıksal ve bağlamsal düşünce vs. Yaş 11.
Mesaj otomatik birleştirildi:

evet koşarım
kendisi 7. sınıf ve kız bildigim her seyi anlayacak kapasitede deil ama matematik sorularını veya baska sorularını mantık kurarak anlatmaya calısırım cevapları kendisinin vermesini sağlarım
her gun neler yaptıgını gelir anlatır ders programına imzamı atarım yapmazsa cezası olur
zaten ben de evde surekli ders calısıyorum 11 de uyurum 5 de uyanır 6 da derse otururum
E seninki dinliyor benimki oralı değil. Ceza falan da veremem, direkt ağlama modu. Annem de direkt ne yapıyorsa yapsın bırak diyor.

preus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
278
İsim
Yusuf Aydın
Çocukta gram öğrenme isteği yok. Çağın gerisinde kalıyor. Mantıksal ve bağlamsal düşünce vs. Yaş 11.

E seninki dinliyor benimki oralı değil. Ceza falan da veremem, direkt ağlama modu. Annem de direkt ne yapıyorsa yapsın bırak diyor.
yani çok sıkmamak ve çok da rahat bırakmamak lazım. ne yapıyorsa yapsın mantıgı da bana göre yanlış. biraz dertleşip konusabilirsin. evet 11 yaşında ki çocugun da sorunları olabilir dertleşebilirsin

Berkyozclk

80+ Bronze

hocam ben anlamadıgı zaman kızdıgım icin pek dinleme taraftarı deil kendisi
sadece benim dedigimi yaparsa daha iyi olacagını biliyor ama kızarım diye korkuyor
kardeşine bir hedef belirlet
hedefsiz olmaz bunun icin ugras
zaten yası kucuk oldugu icin gun icinde yapması gereken cok az sey var onları da bir zahmet yapsın
gun icinde yaylaranak yapsa bile yapabilir
eger cok uzun sure oyun oynuyorsa bu kotu bir sey tabii ki
belki de biraz buyumesi lazım istedigin seyleri kardeşine aşıman icin zamanla olacak seyler

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye

11 Yaşındaki çocuk hiç bir şey öğrenmek istemez oyun dışında emin ol bunu sende bende yapmışızdır hem umursamama olur bence çok üstüne gitme yaşı büyünce anlıcak zaten anlamazsa o zaman yardımcı ol ben roleplay oyunlarında büyüklerle takılıyordum hep çok olgunluk kazandırdı bana

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
11 Yaşındaki çocuk hiç bir şey öğrenmek istemez oyun dışında emin ol bunu sende bende yapmışızdır
Benim çocukluğum böyle değildi. :( Ben hep mekanik düşünen biriydim. Hem zaman farklı zaman. Artık mantıkçı olmak gerekiyor bence. Tabi ki eğlenceden kopmadan. Ama gün boyu okuldan geldikten sonra 2 saat PC oynadıktan sonra ful dışarıda oyun oynuyor. Eğer ertesi gün sınavı varsa o gün oynamayıp ders çalışıyor.

beratxma1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Berat Tekin

Senin meslek ney

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,689
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör
Ben bunu 15 yaşındaki kardeşimde yaşıyorum çocuğu baya şımarttılar dersleri leş hayat sanki evde pc oynayarak geçicekmiş gibi bi kafada inş ben böyle sanıyorumdur onu
Bişi de yapamıyorum artık üniye geldim

Bence yapılmalı kanka küçüklükten o bilgiyi alması kesinlikle daha iyidir

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,391
İsim
Mert Metshi
dov cocugu