bılacknega
80+
Evini değiştir
AHASFSDAHUIDQGYDA olaya bak güldürdün ya2 ay önce eve girerken önüme kapalı ceviz düştü aldım cebime attım karganın ceviziymiş. 2 aydır ne zaman dışarı çıksam 1-2 tane karga saldıracak gibi yakınımdan uçuyor. şapka takınca tanımıyorlardı ama yaz gelince şapka da takamaz oldum. geçen hafta neredeyse hiç evden çıkmadım. bu sabah çıktım hala unutmamış. nasıl kurtulabilirim yemek su falan koysam rahat bırakırlar mı? kapıdan çıkıyorum otoparka gidene kadar bağırmaya başlıyolar internette de bir video gördüm bugün bir kızın gözünü çıkarmış karga iyice ürktüm. iyilik yapsam bırakırlarmı bu sıcakta kapşonluyla dolaşmak zorunda kaldım. lütfen yardım edin. veteriner varsa.
aynısı benim de başıma geldi hocam bahçedeki kiraz yüzünden ben havalı tü*ekle indirdim artık öyle bir sorunum yok2 ay önce eve girerken önüme kapalı ceviz düştü aldım cebime attım karganın ceviziymiş. 2 aydır ne zaman dışarı çıksam 1-2 tane karga saldıracak gibi yakınımdan uçuyor. şapka takınca tanımıyorlardı ama yaz gelince şapka da takamaz oldum. geçen hafta neredeyse hiç evden çıkmadım. bu sabah çıktım hala unutmamış. nasıl kurtulabilirim yemek su falan koysam rahat bırakırlar mı? kapıdan çıkıyorum otoparka gidene kadar bağırmaya başlıyolar internette de bir video gördüm bugün bir kızın gözünü çıkarmış karga iyice ürktüm. iyilik yapsam bırakırlarmı bu sıcakta kapşonluyla dolaşmak zorunda kaldım. lütfen yardım edin. veteriner varsa.
Forum tarihinin en ikonik konularından biri olur bu besle kargayı oysun gözünü2 ay önce eve girerken önüme kapalı ceviz düştü aldım cebime attım karganın ceviziymiş. 2 aydır ne zaman dışarı çıksam 1-2 tane karga saldıracak gibi yakınımdan uçuyor. şapka takınca tanımıyorlardı ama yaz gelince şapka da takamaz oldum. geçen hafta neredeyse hiç evden çıkmadım. bu sabah çıktım hala unutmamış. nasıl kurtulabilirim yemek su falan koysam rahat bırakırlar mı? kapıdan çıkıyorum otoparka gidene kadar bağırmaya başlıyolar internette de bir video gördüm bugün bir kızın gözünü çıkarmış karga iyice ürktüm. iyilik yapsam bırakırlarmı bu sıcakta kapşonluyla dolaşmak zorunda kaldım. lütfen yardım edin. veteriner varsa.
Bikaçta ceviz alın atın önlerine derim ayrıca teke tektede alırsınız heralde kargaları.2 ay önce eve girerken önüme kapalı ceviz düştü aldım cebime attım karganın ceviziymiş. 2 aydır ne zaman dışarı çıksam 1-2 tane karga saldıracak gibi yakınımdan uçuyor. şapka takınca tanımıyorlardı ama yaz gelince şapka da takamaz oldum. geçen hafta neredeyse hiç evden çıkmadım. bu sabah çıktım hala unutmamış. nasıl kurtulabilirim yemek su falan koysam rahat bırakırlar mı? kapıdan çıkıyorum otoparka gidene kadar bağırmaya başlıyolar internette de bir video gördüm bugün bir kızın gözünü çıkarmış karga iyice ürktüm. iyilik yapsam bırakırlarmı bu sıcakta kapşonluyla dolaşmak zorunda kaldım. lütfen yardım edin. veteriner varsa.
Eline bir avuç dolusu ceviz içi alıp çık onlar üzerine uçunca görürler illa. Gördüklerinde yere bırak ve kan davası bitmiş olsun. Hatta sıcaktır bi de su ikram et2 ay önce eve girerken önüme kapalı ceviz düştü aldım cebime attım karganın ceviziymiş. 2 aydır ne zaman dışarı çıksam 1-2 tane karga saldıracak gibi yakınımdan uçuyor. şapka takınca tanımıyorlardı ama yaz gelince şapka da takamaz oldum. geçen hafta neredeyse hiç evden çıkmadım. bu sabah çıktım hala unutmamış. nasıl kurtulabilirim yemek su falan koysam rahat bırakırlar mı? kapıdan çıkıyorum otoparka gidene kadar bağırmaya başlıyolar internette de bir video gördüm bugün bir kızın gözünü çıkarmış karga iyice ürktüm. iyilik yapsam bırakırlarmı bu sıcakta kapşonluyla dolaşmak zorunda kaldım. lütfen yardım edin. veteriner varsa.