Kargocu abi ilk baş tc istedi dedim bilmiyorum sonra evin adresini soyle dedi ama garanti kağıdında adres yazıyorduEvinizin adresini vermediyseniz itopya ile iletişime geçip evinizin tam adresini verin.Adres yoksa kargoyu çıkarmazlar dağıtıma.
İtopya'nın veri tabanında adres bilgileriniz var o zaman.O bilgilerden adresinize gönderirler.Kargocu abi ilk baş tc istedi dedim bilmiyorum sonra evin adresini soyle dedi ama garanti kağıdında adres yazıyordu
Mesaj otomatik birleştirildi:
evin adresini soyledim ama katı filan soylemedim
yalnız soyle bir sorun var. Mouseyi abim aldı ama kargoyu ben gönderdim yani kendi adımı verdim. en kötu ihtimalle gidip subeye sorarım zaten şube cok yakın hergün soruyomİtopya'nın veri tabanında adres bilgileriniz var o zaman.O bilgilerden adresinize gönderirler.
siz yine itopya ile görüşüp garantiye alın.yalnız soyle bir sorun var. Mouseyi abim aldı ama kargoyu ben gönderdim yani kendi adımı verdim. en kötu ihtimalle gidip subeye sorarım zaten şube cok yakın hergün soruyom
Bugun aradım konustum daha kayıda geçmemiş mouse ama adrese gelmezsse nolucak ki. Telefon numaramı verdim mesaj gelmezmi ?siz yine itopya ile görüşüp garantiye alın.
her türlü gelir.Bugun aradım konustum daha kayıda geçmemiş mouse ama adrese gelmezsse nolucak ki. Telefon numaramı verdim mesaj gelmezmi ?