Neler Yeni

Yardım Kargo İçeriği Eksik Çıktı ( Lenovo Legion R27QE )

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Alperen
Kargomu açtığımda içinde güç kablosu yoktu ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz

Riley

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Berke
Son zamanlarda internet alış-verişlerinde bir problem var. Geçen gün bende Pulse Elite aldım. USB kablosu var şarj istasyonu kapağı çıkmadı. Sıfır diye aldığımız kutuların önceden açıldığı çok belli. Bu ürünleri gümrükte mi açıyorlar yoksa kullanılmış ürün mü kakalıyorlar anlamadım. Siz de satıcıyla iletişime geçin güç kablosunu göndermek zorundalar.

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Muhammed efe
Son zamanlarda internet alış-verişlerinde bir problem var. Geçen gün bende Pulse Elite aldım. USB kablosu var şarj istasyonu kapağı çıkmadı. Sıfır diye aldığımız kutuların önceden açıldığı çok belli. Bu ürünleri gümrükte mi açıyorlar yoksa kullanılmış ürün mü kakalıyorlar anlamadım. Siz de satıcıyla iletişime geçin güç kablosunu göndermek zorundalar.
Büyük firmalar bu ürünlerden konteyner bazında aldığı için xray dışında tek tek kontrol etmezler ama muhtemelen yıl sonu indirim ayağına iade ürün yolluyorlar.

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
763
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Bu ürün zamanında sorunluydu ve iadesi çok oldu o yüzden karışıklık olmuş olabilir iade et yada eksik ürün talebinde bulun

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Ürünü alıp zevkine iade eden müşterimsilerin başkalarına etkileri.

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Mehmet
İstanbul'da ki Lenovo yetkilileriyle görüştüm kutu içeriğinde çıkmıyor denildi fakat kullanım kılavuzunda güç kablosuda çıkıyor ibaresi var anlamadım hangisi doğru hangisi yalan
Dedigin monitörü 3 defa aldım. 3ünde de ölü piksel çıktığı için iade ettim. Hepsinde güç kablosu vardı. Kutudan güç kablosu çıkmazsa nasıl kullanacakmışsın onu da sorsana.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dedigin monitörü 3 defa aldım. 3ünde de ölü piksel çıktığı için iade ettim. Hepsinde güç kablosu vardı. Kutudan güç kablosu çıkmazsa nasıl kullanacakmışsın onu da sorsana.
Ben her aldığım üründe video çekiyorum. Kesinlikle tavsiye ederim. Bu gibi durumlarda çok işe yarıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,879
Üyeler
164,212
Son üye
cansucnnn11
Top Bottom