Kargo Karışıklığı :D

artikyok

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
182
Gamin GEN TR Sitesinden klavye aldım sitede siparişlerim kısımnda paketlenme aşamasında kargoya verilmedi diyor ansızın bir dağıtıma çıktı mesajı geliyor telefonuma girip bakıyorum şehrimdeki şubeye ulaşmış dağıtıma bile çıkmış ama 26 sında teslim edilmesi planlanıyor diyor hangisine inanyım ben :D

Bu g305 leri indirime soktuklarında bu siteden alışveriş yapmıştım, ürün teslim edildiğinde bile hala paketleniyor olarak gözüküyordu, sen kargo takip numarasından takip et.

Dağıtıma çıkanı takip etmelisin. Firma girmemiş olabilir karışıklıktan dolayı unutmuş olabilirler

2 ay önce incehesap gamingecesin den rx 6600 ekran kartı almıştım. Kurye dağıtıma çıktı sms i almamıştım kurye beni aradı kargonuz geldi aşağıya inin dedi aldım kargoyu açtım içinden 200tl lik gamepower kulaklık çıkmıştı. Aradım mh yi olayı anlattım kargolarımızın karıştığını söyledi iade etmemi istedi ettim 9 gün sonra geldi

2 ay önce incehesap gamingecesin den rx 6600 ekran kartı almıştım. Kurye dağıtıma çıktı sms i almamıştım kurye beni aradı kargonuz geldi aşağıya inin dedi aldım kargoyu açtım içinden 200tl lik gamepower kulaklık çıkmıştı. Aradım mh yi olayı anlattım kargolarımızın karıştığını söyledi iade etmemi istedi ettim 9 gün sonra geldi
ups gpu mı karşı bınadan hiç tanımadğım birine vermişti...

ups gpu mı karşı bınadan hiç tanımadğım birine vermişti...
Da gt2 almıştım yurtiçi kargoya vermişlerdi 2 koliyi gaminggen. 2 koli gelmesi gerekirken 1 koli getirdi yurtiçi kargo. Diğerinin nerde olduğunu söyledim bilmiyoruz arıyoruz dediler bir sonraki gün diğeri elime ulaşmıştı..

Da gt2 almıştım yurtiçi kargoya vermişlerdi 2 koliyi gaminggen. 2 koli gelmesi gerekirken 1 koli getirdi yurtiçi kargo. Diğerinin nerde olduğunu söyledim bilmiyoruz arıyoruz dediler bir sonraki gün diğeri elime ulaşmıştı..
Gecmis olsun okurken ilk bas uzuldum kayboldu diye sonrs sevindim ve hayirli olsun hocam

Geri