Neler Yeni

Kargo teslim edilemedi

Qilin

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Enes Gök
Merhaba amazon siparişi mng ile yapmış ama benim duşta olduğum sırada kargocu gelmiş ve zile basıp gitmiş. Bugün ise amazonda da tekrar denenecektir demesine rağmen kargo gelmedi. Gidipte alamıyorum uzak ve sınava hazırlandığımdan zamanım da yok. Kargo gelmezse ne olur?

Qilin

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Enes Gök
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kargoyu arasana böyle böyle olay yaşadım ne olur diye. belki dağıtım günleri vardır o zaman gelir. yada amazon canlı desteğe yazabilirsin
Arayınca açmıyorlar hocam öyle bir şube, büyük ihtimalle yasal olarak 3.gün geri gidecek işin saçmalığı hediye kartı ile almıştım. Hediye kartı mı iade edecekler o nasıl olacak bilmiyorum.

FrankEnsQ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
''FrankEnsQ'' Derler.
Arayınca açmıyorlar hocam öyle bir şube, büyük ihtimalle yasal olarak 3.gün geri gidecek işin saçmalığı hediye kartı ile almıştım. Hediye kartı mı iade edecekler o nasıl olacak bilmiyorum.
amazona ulaş kanka onlar anlık cevap veriyor belki bi kaç gün için tekrar dağıtım gibi bişey ayarlarlar hatta şuan dene şansını belki açıktır canlı destek

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Asil
Merhaba amazon siparişi mng ile yapmış ama benim duşta olduğum sırada kargocu gelmiş ve zile basıp gitmiş. Bugün ise amazonda da tekrar denenecektir demesine rağmen kargo gelmedi. Gidipte alamıyorum uzak ve sınava hazırlandığımdan zamanım da yok. Kargo gelmezse ne olur?
Destek yerinden derdini söle böle böle de yada mng kargoya git

Top Bottom