bir şey olmaz mouse çalışıyorsa sıkıntı yok suç aramaya gerek de yok kutusunu değil içindekini kullanacaksınarkadaşlar bu kimin suçu gençergamnginmi yoksa aras kargonunmu
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
gençer gamingin suçu kutusuz yollamak aras kargonun suçu kargoları tekmelemek
Gıcık oldum sırf ders alsınlar diye iade edesim geldi not iade edince kargo parası oduyolarbir şey olmaz mouse çalışıyorsa sıkıntı yok suç aramaya gerek de yok kutusunu değil içindekini kullanacaksın
bir şey olmaz kral idare et çalışıyormu mouse denedinmiGıcık oldum sırf ders alsınlar diye iade edesim geldi not iade edince kargo parası oduyolar
kargo aracının suçu motorunun çalışmaması lazımdıarkadaşlar bu kimin suçu gençergamnginmi yoksa aras kargonunmu
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
gençer gamingin suçu kutusuz yollamak aras kargonun suçu kargoları tekmelemek
kullan gitsin uğraşmaEvet çalışıyor guzel mousenin tutuşu öbür mauslara göre farklo geldi ama iyi
Dostum bu durumlar için kutuyu ekstra bir kutuya koyabilirler çoğu firmada zaten böyle yapıyor herkese kutusu dahil 4/4lük geliyorken bu arkadaş parasını ödediği malı neden kutusu bozuk alsınki siz kutusu hasarlı ürünleri kullanmaya devam edebilirsiniz ama insanlara yanlış öneri vermeyinbir şey olmaz mouse çalışıyorsa sıkıntı yok suç aramaya gerek de yok kutusunu değil içindekini kullanacaksın
Ben olsam iadeye gönderirdim üstteki arkadaşlar biraz rahat tiplerEvet çalışıyor guzel mousenin tutuşu öbür mauslara göre farklo geldi ama iyi
bir şey olmaz altı üstü az buçuk içine göçmüş rahat ol az kasmaDostum bu durumlar için kutuyu ekstra bir kutuya koyabilirler çoğu firmada zaten böyle yapıyor herkese kutusu dahil 4/4lük geliyorken bu arkadaş parasını ödediği malı neden kutusu bozuk alsınki siz kutusu hasarlı ürünleri kullanmaya devam edebilirsiniz ama insanlara yanlış öneri vermeyin
Ben olsam iadeye gönderirdim üstteki arkadaşlar biraz rahat tipler
Yani kutuyu çok kafaya takmıyorum bidaha sipariş vermek yorar Gencer gaming son gün kargoluyor biraz kotu şirketlerDostum bu durumlar için kutuyu ekstra bir kutuya koyabilirler çoğu firmada zaten böyle yapıyor herkese kutusu dahil 4/4lük geliyorken bu arkadaş parasını ödediği malı neden kutusu bozuk alsınki siz kutusu hasarlı ürünleri kullanmaya devam edebilirsiniz ama insanlara yanlış öneri vermeyin
Ben olsam iadeye gönderirdim üstteki arkadaşlar biraz rahat tipler
ürünü alan sen değilsin tabii ki rahat ol kasma diyeceksin insanlara yanlış öneri vermekten vazgeçin rica ediyorum son uyarım gerçekten çok rahatsız edici bir şey olmazmış ulan içinden geçmişler kutununun ne anlatıyorsunbir şey olmaz altı üstü az buçuk içine göçmüş rahat ol az kasma
bu üstteki elemanları kale bile alma onu diyim sana kendilerine gelse böyle bir ürün forumu ayağa kaldırırlar başkasına gelince kullan derlerYani kutuyu çok kafaya takmıyorum bidaha sipariş vermek yorar Gencer gaming son gün kargoluyor biraz kotu şirketler
Kardeş banada çok böyle ürün geldi ben içindekini kullandığım için sıkıntı etmedim ne tantana yaptınürünü alan sen değilsin tabii ki rahat ol kasma diyeceksin insanlara yanlış öneri vermekten vazgeçin rica ediyorum son uyarım gerçekten çok rahatsız edici bir şey olmazmış ulan içinden geçmişler kutununun ne anlatıyorsun
bu üstteki elemanları kale bile alma onu diyim sana kendilerine gelse böyle bir ürün forumu ayağa kaldırırlar başkasına gelince kullan derler