Hayırlı olsun.Hocam evde değilim olsam
Ama geldi söylemiş olayım.
Nasıl zorunda değilsinHocam kargocuyum bu durum kişiden kişiye değişir ben 30kiloyu yukarı çıkarmam mesela zorunda da değilim o yüzden arar aşağı çağırırim cikarirsam da evde yoksa geri götürmemek için ararım Komşusuna falan bırakırız diye. Onun dışında evde olmayan herkesi ararım en az bir defa
Ha bide senin gibi bilmeyenler var mecbur getireceksin dedikten sonra telefonu kapatıyorum kargo takip ekranında Ağır gönderi yazısını görünce geri arayıp şubeden alıyorNasıl zorunda değilsin
çoğunlukla aralar benimkiler asansöre bile binmiyo apartmandan dışarı çıkıyorum arabadan kendim alıyorumDostlar selam akşam 4'e kadar elektrik kesili kalacakmış yurtiçi kargo eve ulaşıp zile basarsa ve zilden cevap alamazsa telefondan ararlar mı?
Yada kargoyu alamazsam bir daha geliyorlar mı hafta içersinde
30 kiloysa aşağı çağırırlar zaten bi ucundan tut diye DHafta içersinde bir daha geliyorlar mı 30kg koli
Ağır değil normal kargo diyorum benHa bide senin gibi bilmeyenler var mecbur getireceksin dedikten sonra telefonu kapatıyorum kargo takip ekranında Ağır gönderi yazısını görünce geri arayıp şubeden alıyor
Olum benim ilkokula giden kuzenim 35 kilo 30 kilo kargo ney ? 1 kamyon hafriyat felan mı sipariş ettin ?Harbiden 30 kilo değilmiş lan
Varsa varsa 10 11 kilodur niye 30kg yazmışlar bilmiyorum.