cfranko
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 12
Dahası
Arabayla git al ab30kilo hocam sıkıntı orada.
Arabayla git al ab30kilo hocam sıkıntı orada.
Ben belli bi süre aras kargoda çalıştım eğer aras kargo ise arıyorlar. Eğer evde değilseniz komşuya da bırakıyorlar. Eğer hiç bir şekilde ulaşamazlar ise 3 iş günü içerisine ilçenin bağlı olduğu kargodan almazsanız ana merkeze geri dönüyor ve sonra satıcıya, aras kargoda böyle işliyor. Bazen gıcıklığına aramadan 1 kere zile basıp açmazsan evde yok diye kargoyu geri yolluyanda var.Dostlar selam akşam 4'e kadar elektrik kesili kalacakmış yurtiçi kargo eve ulaşıp zile basarsa ve zilden cevap alamazsa telefondan ararlar mı?
Yada kargoyu alamazsam bir daha geliyorlar mı hafta içersinde
Araba var mı ab sorsanaArabayla git al ab
Hocam aradılar evde misin dediler babaannem var dedi ona teslim etmişler sağ olun bilgilendirme için.Ben belli bi süre aras kargoda çalıştım eğer aras kargo ise arıyorlar. Eğer evde değilseniz komşuya da bırakıyorlar. Eğer hiç bir şekilde ulaşamazlar ise 3 iş günü içerisine ilçenin bağlı olduğu kargodan almazsanız ana merkeze geri dönüyor ve sonra satıcıya, aras kargoda böyle işliyor. Bazen gıcıklığına aramadan 1 kere zile basıp açmazsan evde yok diye kargoyu geri yolluyanda var.
Arıyorlar.Dostlar selam akşam 4'e kadar elektrik kesili kalacakmış yurtiçi kargo eve ulaşıp zile basarsa ve zilden cevap alamazsa telefondan ararlar mı?
Bazı kurye arkadaşlar gelmeden önce arıyor. Ama bazılarıDostlar selam akşam 4'e kadar elektrik kesili kalacakmış yurtiçi kargo eve ulaşıp zile basarsa ve zilden cevap alamazsa telefondan ararlar mı?
Hocam aradılar sağ olsun babaannem var dedim o taşıyamaz abi ağır sen yardimci olur musun dedim olurum dedi bırakmış eve geldi sağ olun bilgilendirmeler içinHocam kargocuyum bu durum kişiden kişiye değişir ben 30kiloyu yukarı çıkarmam mesela zorunda da değilim o yüzden arar aşağı çağırırim cikarirsam da evde yoksa geri götürmemek için ararım Komşusuna falan bırakırız diye. Onun dışında evde olmayan herkesi ararım en az bir defa
Önemli değilAraba var mı ab sorsana
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam aradılar evde misin dediler babaannem var dedi ona teslim etmişler sağ olun bilgilendirme için.
aramıyorlar kanka.Dostlar selam akşam 4'e kadar elektrik kesili kalacakmış yurtiçi kargo eve ulaşıp zile basarsa ve zilden cevap alamazsa telefondan ararlar mı?