Neler Yeni

Kargo Zile Basıp Ulaşamazsa Arıyor mu?

ZeusOki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Oktay Genç
Dostlar selam akşam 4'e kadar elektrik kesili kalacakmış yurtiçi kargo eve ulaşıp zile basarsa ve zilden cevap alamazsa telefondan ararlar mı?

Yada kargoyu alamazsam bir daha geliyorlar mı hafta içersinde
Ben belli bi süre aras kargoda çalıştım eğer aras kargo ise arıyorlar. Eğer evde değilseniz komşuya da bırakıyorlar. Eğer hiç bir şekilde ulaşamazlar ise 3 iş günü içerisine ilçenin bağlı olduğu kargodan almazsanız ana merkeze geri dönüyor ve sonra satıcıya, aras kargoda böyle işliyor. Bazen gıcıklığına aramadan 1 kere zile basıp açmazsan evde yok diye kargoyu geri yolluyanda var.

Batuhan Akbaş

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,671
İsim
Scarlotte
Kargoyu yakında güvendğiniz bir yere teslim etmelerini söyleyebilirsiniz. Market vs.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,795
İsim
Eren Yeager
Arabayla git al ab :cool:
Araba var mı ab sorsana o.O2
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben belli bi süre aras kargoda çalıştım eğer aras kargo ise arıyorlar. Eğer evde değilseniz komşuya da bırakıyorlar. Eğer hiç bir şekilde ulaşamazlar ise 3 iş günü içerisine ilçenin bağlı olduğu kargodan almazsanız ana merkeze geri dönüyor ve sonra satıcıya, aras kargoda böyle işliyor. Bazen gıcıklığına aramadan 1 kere zile basıp açmazsan evde yok diye kargoyu geri yolluyanda var.
Hocam aradılar evde misin dediler babaannem var dedi ona teslim etmişler sağ olun bilgilendirme için.

Aeden

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
mustafa özdemir
Kargo eve gelmeden önce arıyor genelde

Leurox

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dostlar selam akşam 4'e kadar elektrik kesili kalacakmış yurtiçi kargo eve ulaşıp zile basarsa ve zilden cevap alamazsa telefondan ararlar mı?

Arıyorlar.

.cMc.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Sergen Camcı
Hocam kargocuyum bu durum kişiden kişiye değişir ben 30kiloyu yukarı çıkarmam mesela zorunda da değilim o yüzden arar aşağı çağırırim cikarirsam da evde yoksa geri götürmemek için ararım 🤣 Komşusuna falan bırakırız diye. Onun dışında evde olmayan herkesi ararım en az bir defa

Qzer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Ekrem
hepsijet arıyor

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme

Bazı kurye arkadaşlar gelmeden önce arıyor. Ama bazıları

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,795
İsim
Eren Yeager
Hocam kargocuyum bu durum kişiden kişiye değişir ben 30kiloyu yukarı çıkarmam mesela zorunda da değilim o yüzden arar aşağı çağırırim cikarirsam da evde yoksa geri götürmemek için ararım 🤣 Komşusuna falan bırakırız diye. Onun dışında evde olmayan herkesi ararım en az bir defa
Hocam aradılar sağ olsun babaannem var dedim o taşıyamaz abi ağır sen yardimci olur musun dedim olurum dedi bırakmış eve geldi sağ olun bilgilendirmeler için

utku26

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
Utku Başer

aramıyorlar kanka.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,795
İsim
Eren Yeager
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri