pc ustasi1
80+ Silver
- Konu Sahibi Konu Sahibi
daha yeni kargoyqa verdiler ondan mı acabaŞu an site bende düzgün çalışıyor.
daha yeni kargoyqa verdiler ondan mı acabaŞu an site bende düzgün çalışıyor.
Yurtiçi kargo müşteri hizmetlerini arayıp değiştirebilirsiniletişim derken mesaj demi
Mesaj otomatik birleştirildi:
arkadaşım kargom neredeye tıklıyorum yurt içinin sitesine atıyo sonrada hata veriyo göstermiyo ben nasıl arıym bu adamları şimdi
ustam ama evimin ismi farklı nasıl yanlış gidebilir ki
hocam bu nasıl iş arabam yok bişeyim yok ilçenin diğer tarafına giderse ben napcamSana mesaj gelir. Kim mesaj gönderdiyse, gider, dağıtıma çıkmadan önce bürodan alırsın.
hocam site hata veriyo açmıyo sipariş takibiniYurtiçi kargo müşteri hizmetlerini arayıp değiştirebilirsin
Sana en yakın birime gelmesi lazım, yakınında yok mu mng ?hocam bu nasıl iş arabam yok bişeyim yok ilçenin diğer tarafına giderse ben napcam
hocam site hata veriyo açmıyo sipariş takibini
Takip numarası oluştuysa gözükmesi lazım. Mesaj geldiyse yazması lazım takip numarası.daha yeni kargoyqa verdiler ondan mı acaba
itopyanın sitesinde kargoya verildi yazıyo ama yurt içinin sitesi hata veriyo açmıyo kargomun nerde olduğunu ağlıycam şimdi ya yanlış giderse kargoSana en yakın birime gelmesi lazım, yakınında yok mu mng ?
Takip numarası oluştuysa gözükmesi lazım. Mesaj geldiyse yazması lazım takip numarası.
Bürodan alacaksın. Kaçırırsan arabaya haber verirler, getirtirler.hocam bu nasıl iş arabam yok bişeyim yok ilçenin diğer tarafına giderse ben napcam
Elinize takip numarası gelmiş olması lazım o numara ile müşteri hizmetlerinden işlem yaparsınız.hocam bu nasıl iş arabam yok bişeyim yok ilçenin diğer tarafına giderse ben napcam
işte böyle hata veriyoSana en yakın birime gelmesi lazım, yakınında yok mu mng ?
Takip numarası oluştuysa gözükmesi lazım. Mesaj geldiyse yazması lazım takip numarası.
Biraz bekle düzelir, düzelmezse mesajda geçen takip numarasıyla iletirsin müşteri hizmetlerine.işte böyle hata veriyo Alıntıyı görüntüle
bi bakayım döneyimSana en yakın birime gelmesi lazım, yakınında yok mu mng ?
hocam mesaj falan yokBiraz bekle düzelir, düzelmezse mesajda geçen takip numarasıyla iletirsin müşteri hizmetlerine.