2. El ekran kartı alacağım param güvende ile fiyatı bin lira arttığı için kargoyla alma kararı aldım satıcıyla görüntü konuşup ürünü kargoladigi anda parasını atacağım parayı attıktan sonra kargoya geri alma şansı varmıdır
Kargo torbaya eklenmeden/subeden ayrilmadan once elbette geri atabilir, ayrica bu sekilde paranizla bile bile kumar oynamis olursunuz.2. El ekran kartı alacağım param güvende ile fiyatı bin lira arttığı için kargoyla alma kararı aldım satıcıyla görüntü konuşup ürünü kargoladigi anda parasını atacağım parayı attıktan sonra kargoya geri alma şansı varmıdır
Paramguvende ile de satıyor dolandırıcı gibi değil ama emin olamadım teşekkürlerKargo torbaya eklenmeden/subeden ayrilmadan once elbette geri atabilir, ayrica bu sekilde paranizla bile bile kumar oynamis olursunuz.
gereksiz risk atıyorum 15 20 bin tl mi kaybetmek 1000 tl mi kaybetmek kargo zaten 300 500 tl tutar normal şartta daParamguvende ile de satıyor dolandırıcı gibi değil ama emin olamadım teşekkürler
kargoda başına bir şey gelse sen uğraşacaksınParamguvende ile de satıyor dolandırıcı gibi değil ama emin olamadım teşekkürler
Peki 5500 TL'ye param güvende ile alsam satıcı kargoya verince kalanını atsam kargodan geri alabilir mi?gereksiz risk atıyorum 15 20 bin tl mi kaybetmek 1000 tl mi kaybetmek kargo zaten 300 500 tl tutar normal şartta da
Mesaj otomatik birleştirildi:
kargoda başına bir şey gelse sen uğraşacak
Geri alamazda ürün sana geldikten sonra atmanı kabul ederse olurPeki 5500 TL'ye param güvende ile alsam satıcı kargoya verince kalanını atsam kargodan geri alabilir mi?
Yok hocam zaten başka bişey gönderme şansı yok kargolarken görüntülü konusucaz bana bildirim geldiği zaman parayı yollayacagim başka bişey gönderme şansı yok sadece ben parayı attıktan sonra kargoyu iptal edebilirmi endişesindeyimGeri alamazda ürün sana geldikten sonra atmanı kabul ederse olur
kargoya teslim ettikten sonra iade alamaz güvende olduğu için dediğin de olabilir önce kargoya versin paranı atYok hocam zaten başka bişey gönderme şansı yok kargolarken görüntülü konusucaz bana bildirim geldiği zaman parayı yollayacagim başka bişey gönderme şansı yok sadece ben parayı attıktan sonra kargoyu iptal edebilirmi endişesindeyim
bence de ama işte 1k para için büyük parasını riske atıyorBence bu toplara hiç girmeyin, param güvende ile alın daha garanti olsun.
diyelim ürün arızalı sen sadece 5500 tl ni alabileceksin onu da düşünde sonra vah ben naptım demeYok hocam zaten başka bişey gönderme şansı yok kargolarken görüntülü konusucaz bana bildirim geldiği zaman parayı yollayacagim başka bişey gönderme şansı yok sadece ben parayı attıktan sonra kargoyu iptal edebilirmi endişesindeyim
Ondan değil aslında param yokkargoya teslim ettikten sonra iade alamaz güvende olduğu için dediğin de olabilir önce kargoya versin paranı at
bence de ama işte 1k para için büyük parasını riske atıyor
diyelim ürün arızalı sen sadece 5500 tl ni alabileceksin onu da düşünde sonra vah ben naptım deme
o zaman ya elden alacaksın yada bekleyecksin hocam yoksa 1k için geri kalan paran gider kalırsın sonra burada param gitti dolandırıldım diye konu açarsınOndan değil aslında param yok