Neler Yeni

Kargolanan ürün geri alınır mı

sqxyl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Arda Kılıç
2. El ekran kartı alacağım param güvende ile fiyatı bin lira arttığı için kargoyla alma kararı aldım satıcıyla görüntü konuşup ürünü kargoladigi anda parasını atacağım parayı attıktan sonra kargoya geri alma şansı varmıdır

kyzeal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Sefa Özdoğan
2. El ekran kartı alacağım param güvende ile fiyatı bin lira arttığı için kargoyla alma kararı aldım satıcıyla görüntü konuşup ürünü kargoladigi anda parasını atacağım parayı attıktan sonra kargoya geri alma şansı varmıdır
Kargo torbaya eklenmeden/subeden ayrilmadan once elbette geri atabilir, ayrica bu sekilde paranizla bile bile kumar oynamis olursunuz.

sqxyl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Arda Kılıç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kargo torbaya eklenmeden/subeden ayrilmadan once elbette geri atabilir, ayrica bu sekilde paranizla bile bile kumar oynamis olursunuz.
Paramguvende ile de satıyor dolandırıcı gibi değil ama emin olamadım teşekkürler

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,141
İsim
Volkan
Paramguvende ile de satıyor dolandırıcı gibi değil ama emin olamadım teşekkürler
gereksiz risk atıyorum 15 20 bin tl mi kaybetmek 1000 tl mi kaybetmek kargo zaten 300 500 tl tutar normal şartta da
Mesaj otomatik birleştirildi:

kargoda başına bir şey gelse sen uğraşacaksın

sqxyl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Arda Kılıç

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,141
İsim
Volkan
Peki 5500 TL'ye param güvende ile alsam satıcı kargoya verince kalanını atsam kargodan geri alabilir mi?
Geri alamazda ürün sana geldikten sonra atmanı kabul ederse olur

sqxyl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Arda Kılıç
Geri alamazda ürün sana geldikten sonra atmanı kabul ederse olur
Yok hocam zaten başka bişey gönderme şansı yok kargolarken görüntülü konusucaz bana bildirim geldiği zaman parayı yollayacagim başka bişey gönderme şansı yok sadece ben parayı attıktan sonra kargoyu iptal edebilirmi endişesindeyim

Btengin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Batuhan Engin
Bence bu toplara hiç girmeyin, param güvende ile alın daha garanti olsun.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,141
İsim
Volkan
Yok hocam zaten başka bişey gönderme şansı yok kargolarken görüntülü konusucaz bana bildirim geldiği zaman parayı yollayacagim başka bişey gönderme şansı yok sadece ben parayı attıktan sonra kargoyu iptal edebilirmi endişesindeyim
kargoya teslim ettikten sonra iade alamaz güvende olduğu için dediğin de olabilir önce kargoya versin paranı at

Bence bu toplara hiç girmeyin, param güvende ile alın daha garanti olsun.
bence de ama işte 1k para için büyük parasını riske atıyor

diyelim ürün arızalı sen sadece 5500 tl ni alabileceksin onu da düşünde sonra vah ben naptım deme

sqxyl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Arda Kılıç
kargoya teslim ettikten sonra iade alamaz güvende olduğu için dediğin de olabilir önce kargoya versin paranı at

bence de ama işte 1k para için büyük parasını riske atıyor

diyelim ürün arızalı sen sadece 5500 tl ni alabileceksin onu da düşünde sonra vah ben naptım deme
Ondan değil aslında param yok 😅

ruaF1912

80+ Bronze
Kardeşim DH ölücülerini gecmissin, param güvende ile almak yerine, neden heyecan arıyorsunuz, 1k kar etcem diye 5.5k gidecek belki de haberin yok. Sahibindendeki kişiler sizi sulu götürür, susuz getirir. Paran yoksa erteleyeceksin satın alım işlemini yada borç harç ile halledeceksin.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,141
İsim
Volkan
Ondan değil aslında param yok 😅
o zaman ya elden alacaksın yada bekleyecksin hocam yoksa 1k için geri kalan paran gider kalırsın sonra burada param gitti dolandırıldım diye konu açarsın

Top Bottom