Kargom baskasina teslim edildi

Reaksiyon skoru
8
Arkadaslar merhaba boludaki arkadasim bana gecen gun 3 adet rx5600xt ekran karti yolladi. Bugun teslim edilen kargom A. S. Isimli birisine teslim edilmis. Kargo isyerime gelecekti ve bizde boyle bir calisan veya cevre esnafta bu isimde kimse yok. Musteri hizmetlerini arayip tam adinin Ayse ... oldugunu ogrendim. Suanda kartlar sari sitede ilanda ve tanesi 6500den 19500tl paramiz birisinin evinde. Kargo sirketini arayip durumu bildirdik. Daha once basina gelen ve bi sonuc alabilen var mi? Kargo firmalari son yillarda hic guven vermiyor kartlari alamayacagimizi dusunuyoruz. Deger ispati olarak da sadece 10 ay oncesine ait faturalar var fakat o zamanin sifir fiyatlari simdinin 2.elinin yarisi kadar yok. Gelisme oldukca buraya yazacagim fakat sizin fikirleriniz de onemli benim icin.

Arkadaslar merhaba boludaki arkadasim bana gecen gun 3 adet rx5600xt ekran karti yolladi. Bugun teslim edilen kargom A. S. Isimli birisine teslim edilmis. Kargo isyerime gelecekti ve bizde boyle bir calisan veya cevre esnafta bu isimde kimse yok. Musteri hizmetlerini arayip tam adinin Ayse ... oldugunu ogrendim. Suanda kartlar sari sitede ilanda ve tanesi 6500den 19500tl paramiz birisinin evinde. Kargo sirketini arayip durumu bildirdik. Daha once basina gelen ve bi sonuc alabilen var mi? Kargo firmalari son yillarda hic guven vermiyor kartlari alamayacagimizi dusunuyoruz. Deger ispati olarak da sadece 10 ay oncesine ait faturalar var fakat o zamanin sifir fiyatlari simdinin 2.elinin yarisi kadar yok. Gelisme oldukca buraya yazacagim fakat sizin fikirleriniz de onemli benim icin.
Hangi akla hizmet isim sormadan teslim etmişler kargonu ben annemin adına gelen kargoyu alırken imza alıyorlar öylece kargoyu vermeleri saçma ve yanlış olmuş mahkemeye gitsen de sana verecekleri para iadesini ne kadara aldıysan o kadar yaparlar belki karakola gidip durumu polise anlatabilirsin sonuçta kargoyu alan şahıs bunları satıyor rahatça kendisiyle iletişime geçilebilir

Kargo şirketine bildirdi iseniz bi' satıcı ilede görüşün bu konuyu.

Hocam satici yok ortada kartlar bizim zaten, arkadasim boluda ben antalyadayim kargo ondan bana geldi.

Kargo teslim edilmis ayse adinda birisine maalesef
artık yemekte tuz olark kullanır ekran kartını :( adamları geri arayarak teslim ettiklere yere gidip alamıyorlarmı geri

Son düzenleme:
Yasal olarak kargoyu ona gelmediği halde alması üstüne içeriğini ilana koyup satması suçtur. bir an önce kargo firmasıyla harekete geçip önce verilen şahıstan almayı deneyin sonuç alamazsanız hem alan kişiyi hem de kargo firmasını mahkemeye verin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,397
Üyeler
186,885
Son üye
testnet
Geri