Adınıza sevindim hocam başta tutanak tutmadığı için dava sonuçlanmayabilirdi neyseki hallolmuşArkadaşlar, tekrar gitti firma üstlenmedi. Şikayetçi olacağım dedim, dünkü gelen kurye arkadaş kasanın ücretini karşılayacağını söyledi. Başka kargoyu indirirken düşürdüm dedi
Kimi arasam tutanak yok bir şey iddia edemezsin dedi. En son tekrar şubeye gittim, kuryede oradaydı, şikayetçi olacağım uğraşacağım diyince, bir konuşalım dedi. Kasayı sipariş verdik. Ücretini attı, benden de şikayetçi olma işe ihtiyacım var dedi. Mağduriyetimi giderdiği için şikayetçi olmadım. Bu bana ders oldu ne olursa olsun, çizik dahi olsa almayacağım kargoyıAdınıza sevindim hocam başta tutanak tutmadığı için dava sonuçlanmayabilirdi neyseki hallolmuş
Kurye Ücretini verip aynı kasadan 1 tane daha mı aldın ?Kimi arasam tutanak yok bir şey iddia edemezsin dedi. En son tekrar şubeye gittim, kuryede oradaydı, şikayetçi olacağım uğraşacağım diyince, bir konuşalım dedi. Kasayı sipariş verdik. Ücretini attı, benden de şikayetçi olma işe ihtiyacım var dedi. Mağduriyetimi giderdiği için şikayetçi olmadım. Bu bana ders oldu ne olursa olsun, çizik dahi olsa almayacağım kargoyı
Sadece dış kasadır.Kurye Ücretini verip aynı kasadan 1 tane daha mı aldın ?
Ben olsam yinede sikayetci olurdum. Maden ise ihtiyacin var o zaman duzgun yap isini. Oldu zar zor satin aldigimiz en az 25k sistemi firlat kir sonra lutfen ihtiyacim var.Kimi arasam tutanak yok bir şey iddia edemezsin dedi. En son tekrar şubeye gittim, kuryede oradaydı, şikayetçi olacağım uğraşacağım diyince, bir konuşalım dedi. Kasayı sipariş verdik. Ücretini attı, benden de şikayetçi olma işe ihtiyacım var dedi. Mağduriyetimi giderdiği için şikayetçi olmadım. Bu bana ders oldu ne olursa olsun, çizik dahi olsa almayacağım kargoyı
Arkadaş hatasını kabul edip ücreti karşılamış. Bence yeterli bir durum.Ben olsam yinede sikayetci olurdum. Maden ise ihtiyacin var o zaman duzgun yap isini. Oldu zar zor satin aldigimiz en az 25k sistemi firlat kir sonra lutfen ihtiyacim var.
Bi saniye, sen boş kasayı sipariş verdin dimi?Kimi arasam tutanak yok bir şey iddia edemezsin dedi. En son tekrar şubeye gittim, kuryede oradaydı, şikayetçi olacağım uğraşacağım diyince, bir konuşalım dedi. Kasayı sipariş verdik. Ücretini attı, benden de şikayetçi olma işe ihtiyacım var dedi. Mağduriyetimi giderdiği için şikayetçi olmadım. Bu bana ders oldu ne olursa olsun, çizik dahi olsa almayacağım kargoyı
Hocam kasa fiyatı olarak ne kadar attı ayıptır sorması?Yani az atmamıştır umarım.Ek olarak sistem inşallah çalışıyordur.Kimi arasam tutanak yok bir şey iddia edemezsin dedi. En son tekrar şubeye gittim, kuryede oradaydı, şikayetçi olacağım uğraşacağım diyince, bir konuşalım dedi. Kasayı sipariş verdik. Ücretini attı, benden de şikayetçi olma işe ihtiyacım var dedi. Mağduriyetimi giderdiği için şikayetçi olmadım. Bu bana ders oldu ne olursa olsun, çizik dahi olsa almayacağım kargoyı