Neler Yeni

KARGOM HATALI GELDİ, NASIL YOL İZLEMELİYİM.

otoksoy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Onur
Arkadaşlar, tekrar gitti firma üstlenmedi. Şikayetçi olacağım dedim, dünkü gelen kurye arkadaş kasanın ücretini karşılayacağını söyledi. Başka kargoyu indirirken düşürdüm dedi

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,262
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
Ben kargolarımı alırken hep kamera kaydı alıyorum.

AlpBeyk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
446
İsim
alperen taha demir
Arkadaşlar, tekrar gitti firma üstlenmedi. Şikayetçi olacağım dedim, dünkü gelen kurye arkadaş kasanın ücretini karşılayacağını söyledi. Başka kargoyu indirirken düşürdüm dedi
Adınıza sevindim hocam başta tutanak tutmadığı için dava sonuçlanmayabilirdi neyseki hallolmuş

otoksoy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Onur
Adınıza sevindim hocam başta tutanak tutmadığı için dava sonuçlanmayabilirdi neyseki hallolmuş
Kimi arasam tutanak yok bir şey iddia edemezsin dedi. En son tekrar şubeye gittim, kuryede oradaydı, şikayetçi olacağım uğraşacağım diyince, bir konuşalım dedi. Kasayı sipariş verdik. Ücretini attı, benden de şikayetçi olma işe ihtiyacım var dedi. Mağduriyetimi giderdiği için şikayetçi olmadım. Bu bana ders oldu ne olursa olsun, çizik dahi olsa almayacağım kargoyı

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,891
İsim
.
Kimi arasam tutanak yok bir şey iddia edemezsin dedi. En son tekrar şubeye gittim, kuryede oradaydı, şikayetçi olacağım uğraşacağım diyince, bir konuşalım dedi. Kasayı sipariş verdik. Ücretini attı, benden de şikayetçi olma işe ihtiyacım var dedi. Mağduriyetimi giderdiği için şikayetçi olmadım. Bu bana ders oldu ne olursa olsun, çizik dahi olsa almayacağım kargoyı
Kurye Ücretini verip aynı kasadan 1 tane daha mı aldın ?

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa
Bizim insanımız niye hiç hakkını hukukunu bilmiyor, acemice, çekingen işler yapıyor.. Sen kargocuya tutanak tutturmanın hakkın olduğunu bilmiyor musun reddeden adama "ne demek tutamıyorsun bu senin mecburiyetin yoksa sizi şikayet ederim" diyemedin mi kardeşim?

ege001

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,877
İsim
ege erdem demirelli
Ben olsam yinede sikayetci olurdum. Maden ise ihtiyacin var o zaman duzgun yap isini. Oldu zar zor satin aldigimiz en az 25k sistemi firlat kir sonra lutfen ihtiyacim var.

şahin doğan

80+ Platinum
Ben olsam yinede sikayetci olurdum. Maden ise ihtiyacin var o zaman duzgun yap isini. Oldu zar zor satin aldigimiz en az 25k sistemi firlat kir sonra lutfen ihtiyacim var.
Arkadaş hatasını kabul edip ücreti karşılamış. Bence yeterli bir durum.

cornlov

80+ Bronze
Bi saniye, sen boş kasayı sipariş verdin dimi?
Ya kasanın icindeki parcalardada hasar varsa?

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,763
İsim
Emir
Hocam kasa fiyatı olarak ne kadar attı ayıptır sorması?Yani az atmamıştır umarım.Ek olarak sistem inşallah çalışıyordur.
Bu arada aynı kasadan almak yerine https://www.akakce.com/bilgisayar-k...micro-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,424444615.html bunu almanızı öneririm
veya https://www.akakce.com/bilgisayar-k...red-glass-argb-atx-kasa-fiyati,178069953.html

Son düzenleme:

Snow1

80+
İyi de o kutu düşerek öyle yırtılmaz bence. Özel bir çaba harcanmış gibi sanki ama bilemedim.

censez41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Cengiz
Bu durumda ürünü teslim almayip subede tutanak tutturmak lazim ... sanırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular