Neler Yeni

Kargom sizce bugün gelirmi

HasanBG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
859
İsim
Hasan
Arkadaşlar 2 gün önce hp omen encoder Brown switch klavyeyi aldım ve dün kargoya verildi neyse dün kargoya verilince tahmini geliş günü cuma yazıyordu ama bugün böyle bir şey oldu sizce kargom bugün gelirmi bu arada yurtiçi de baya hızlı

Ekler

• Screenshot_20210617_122442_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    Screenshot_20210617_122442_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    294.3 KB · Hit: 55

happy

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
bugün gelmeyebilir ben hep aras kargo veya sürat kargodan baktığım için yurtiçiyi bilmiyorum

HasanBG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
859
İsim
Hasan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Tokuchi77

80+ Bronze

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Modelleme Animasyon Oyunlar

HasanBG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
859
İsim
Hasan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkürler arkadşalar

HasanBG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
859
İsim
Hasan
Bende bu klavyeyi düşünüyorum RGB kısmı ve bilek desteği yok glb onun harici güzelmi ?
Aşırı iyi knk kesinlikle öneririm zaten en büyük artısı cherry mx switch kullanması cherry mx de yay sesi ve bozulma, tutukluluk yapma sıkıntısı yok o yüzden aldım bende bu arada rgb yok ama sade kırmızı ışığı da bence cok hoş bilek desteği kısmına gelirsek evet bilek desteği olmaması bir eksik ama cherry mx switch olduğu için umrumda bile olmadı çünkü bu klavye hariç cherry mx klavyelerin fiyatı 850 tlden başlıyor ha bu arada eğer dersen knk bu 600 bunda bir dandiklik fln mı var hayır kesinlikle yok zaten diğerlerinin 850 tl değil 600 fln olması lazımdı ama malesef zaten bu klavye de zamanında 750 ye kadar cıktı ama bu aralar indirimde yani almanı öneririm

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Aşırı iyi knk kesinlikle öneririm zaten en büyük artısı cherry mx switch kullanması cherry mx de yay sesi ve bozulma, tutukluluk yapma sıkıntısı yok o yüzden aldım bende bu arada rgb yok ama sade kırmızı ışığı da bence cok hoş bilek desteği kısmına gelirsek evet bilek desteği olmaması bir eksik ama cherry mx switch olduğu için umrumda bile olmadı çünkü bu klavye hariç cherry mx klavyelerin fiyatı 850 tlden başlıyor ha bu arada eğer dersen knk bu 600 bunda bir dandiklik fln mı var hayır kesinlikle yok zaten diğerlerinin 850 TL değil 600 fln olması lazımdı ama malesef zaten bu klavye de zamanında 750 ye kadar cıktı ama bu aralar indirimde yani almanı öneririm
Kırmızı rengi severim aslında kırmızı yada siyah bir bilek desteği alınabilir bende alayım o zaman teşekkürler bu arada biraz evimde duvarlar ince sıkıntı olurmu ?

HasanBG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
859
İsim
Hasan
Kırmızı rengi severim aslında kırmızı yada siyah bir bilek desteği alınabilir bende alayım o zaman teşekkürler bu arada biraz evimde duvarlar ince sıkıntı olurmu ?
Duvarlar ince derken anlamadım knk klavyenin duvarla ne alakası var :D

Top Bottom