Neler Yeni

Kargonuz teslim edildi dedi ama teslim falan edilmedi

zeuskeydrop

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Mert Aydınlı
Merhaba annem carrfursa dan 800 TL'ye ürün almış ama internetten neyse kargonuzu kartur ınsaata ilettik demiş ama takip edilmiyor kargo aradı kargoyu teslim etttik dedi ama teslim falan edilmedi sonra şikayet hattı diye bir numara verdi arayınca carrfursa cıktı ve diyorki bizim öyle bir depomuz bile yok dedi bu durumda ne yapabiliz

121709

80+ Silver
Kargo firmasinın ismi karfur insaat bende anlamadım garip bir durum
Kargo firmasının adında inşaat kelimesi mi var? Neyse elinizde deliller vs var ise mahkemeye gidin yada tüketici hakem heyetine

zeuskeydrop

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Mert Aydınlı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kargo firmasının adında inşaat kelimesi mi var? Neyse elinizde deliller vs var ise mahkemeye gidin yada tüketici hakem heyetine
Evet ismi de değişik bide kargo firması mahhalenin ismini bile girmemiş yani gelse bile adres yok ortada

1905

80+ Silver
geçen günlerde yaşadım trendyol üzerinden talep oluşturmuştum çözdüler. müşteri temsilcisine bağlanıp durumu anlatabilirsiniz

zeuskeydrop

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Mert Aydınlı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
geçen günlerde yaşadım trendyol üzerinden talep oluşturmuştum çözdüler. müşteri temsilcisine bağlanıp durumu anlatabilirsiniz
müşteri temsilcisi oyun oynuyor bizle resmen ve en son aradılar kargonuz depoda kalmış adres ver getircem dediler verdi bakalım gelcekmi gelmez ise yazarım .D

Hasanst

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
582
İsim
Hasan Said Tamer
müşteri temsilcisi oyun oynuyor bizle resmen ve en son aradılar kargonuz depoda kalmış adres ver getircem dediler verdi bakalım gelcekmi gelmez ise yazarım .D
kargo virması kartur inşşat mı ??

zeuskeydrop

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Mert Aydınlı
teslim edildi (çözüldü)

Top Bottom