- Konu Sahibi Konu Sahibi
oldu beyler sağolun çok teşekkür ederim hepinize asvalt kenarlarında süründük ama oldu bu arada akşama kurulum için yardım lazımYaşın Kaç?
Kargodan Gelen Ürün Ne
oldu beyler sağolun çok teşekkür ederim hepinize asvalt kenarlarında süründük ama oldu bu arada akşama kurulum için yardım lazımYaşın Kaç?
Kargodan Gelen Ürün Ne
Kurulum yardımı kısmını bize sor işte hocam, konu açarsan beni etiketlemeyi unutma.oldu beyler sağolun çok teşekkür ederim hepinize asvalt kenarlarında süründük ama oldu bu arada akşama kurulum için yardım lazım
hocam pc kurulumuysa beni etiketliye bilirsinizoldu beyler sağolun çok teşekkür ederim hepinize asvalt kenarlarında süründük ama oldu bu arada akşama kurulum için yardım lazım
oh reisin insta yıda bulduk beklme mesaj atıyomKurulum yardımı kısmını bize sor işte hocam, konu açarsan beni etiketlemeyi unutma.
Acil durumlar için instagram'dan bana ulaşabilirsin; @yasinimcelik
Profilimde yazıyor zaten kankim.oh reisin insta yıda bulduk beklme mesaj atıyom
tamam artık canım falan sıkıldığında yada bir sistem toplayacağım zaman ilk sana instadan atarımProfilimde yazıyor zaten kankim.
Her zaman beklerim.tamam artık canım falan sıkıldığında yada bir sistem toplayacağım zaman ilk sana instadan atarım