Neler Yeni

Karkamış'ta okula roket düştü

Raichu93

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
359
İsim
Atakan AKKUŞ
İlgilendiği Kategoriler
Age of Empires 1-2-3-4 ve Age of Mytholgy serileri.
Instagram
legendeliteteacher05
Şerefsizler elini kolunu sallayıp geziyorlar her yerde artık toplu temizlik şart her zaman aynı şey ... cehennemin dibine yollamanın zamanı geldide geçiyor bunları ...

gallax420

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Eray
90 lardan beri hep bi olay hep bi sıkıntı daha az önce terörle ilgili video izledim gerçekten de burası bir bataklık
Mesaj otomatik birleştirildi:

önlem yok olmuyorda bakın az daha bekleyin karadenizde sel olucak ordada bir çok insan vefat edicek önlem alınmıyor alınmayacakta iki üç kişi allah rahmet eylesin diyeyip geçiyor olan ailelerin içindeki buruklukla kalıyor bu böyle devam ediyor

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Alpaslan Çevikel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şerefsizler elini kolunu sallayıp geziyorlar her yerde artık toplu temizlik şart her zaman aynı şey ... cehennemin dibine yollamanın zamanı geldide geçiyor bunları ...
90 lardan beri hep bi olay hep bi sıkıntı daha az önce terörle ilgili video izledim gerçekten de burası bir bataklık
Anlamadığım nokta bazı haber kaynakları havan saldırısı yapıldı diyor bazı haber kaynakları roket mermisi diyor bu adamlar bu kadar yaklaşıp nasıl atıyorlar biz sınır ötesi operasyonları sırf bunlar başımıza gelmesin diye yapıyoruz nasıl olabiliyor böyle bir şey ( Silah vesaire gibi şeylerle ilgim olmadığı için soruyorum )

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,970
İsim
tümen dağ

gallax420

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Eray
Anlamadığım nokta bazı haber kaynakları havan saldırısı yapıldı diyor bazı haber kaynakları roket mermisi diyor bu adamlar bu kadar yaklaşıp nasıl atıyorlar biz sınır ötesi operasyonları sırf bunlar başımıza gelmesin diye yapıyoruz nasıl olabiliyor böyle bir şey ( Silah vesaire gibi şeylerle ilgim olmadığı için soruyorum )
türkiye skandal üstüne skandalın içinde bu düzen bittikten sonra toparlanma nasıl olucak başa gelen kişi bir öncekilerin yaptıgının günah keçisi olacağı çok bariz gerçekten de türkiye kendi içinde en korkunç günleri yaşıyor her şey ama her şey yanlış gidiyor

Top Bottom