Neler Yeni

İlk Gün Okula Gidemedim

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Knk dalga geçilmek istemiyorum ya otursun zaten yanımdakini de sevmiyorum ama dalga konusu olmayı da istemiyorum
Kanka ne diyorsun? Çocuk senin yerine oturdu diye niye dalga konusu olacaksın? Çocuğa dersin burası benim yerim. Yok ben oturacağım derse başka yere geç uğraşma. Abartma bunlar basit şeyler. Kafanda büyütüyorsun.

hpxtech

80+
Kanka ne diyorsun? Çocuk senin yerine oturdu diye niye dalga konusu olacaksın? Çocuğa dersin burası benim yerim. Yok ben oturacağım derse başka yere geç uğraşma. Abartma bunlar basit şeyler. Kafanda büyütüyorsun.
Oraya oturamazsam kızın yada başka birinin yanına geçecem de kimse istemiyor beni konuşmuyorum diye çocuk kalkar mı bilmiyorum

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Oraya oturamazsam kızın yada başka birinin yanına geçecem de kimse istemiyor beni konuşmuyorum diye çocuk kalkar mı bilmiyorum
Sen rahat davran yeter. Yer bulunur.

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Çok şımarık kanka bizim sınıf sessiz birinin yada karşı cinsin yanına oturmayı istemiyorlar
Kanka rezil olmaktan korkuyorsan ol. Hiçbir şey olmuyor. En fazla dalga geçerler güler geçersin. Rezil olmadan rezillik korkusundan kurtulamazsın.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,574
İsim
uwu
Kanka rezil olmaktan korkuyorsan ol. Hiçbir şey olmuyor. En fazla dalga geçerler güler geçersin. Rezil olmadan rezillik korkusundan kurtulamazsın.
bendede bi ara rezillik korkusu vardı sınıfta hoca boş bırakmıştı dc oynuyorduk ben cesaretliği seçtim arkadaş kitaptan bi cümleyi açtı bunu ... kıza oku dedi bende en fazla ne olabilir diye düşündüm kıza karşı söyledim ama böyle aşk kitabı gibi bir şeydi o zaman rezil olma korkusu tamamen gitti şuan o kızla aynı sınıftayız 5 ten 9 a kadar hala aklıma geldikçe gülüyorum.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,813
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
2.Dönem geldi bugün okula kalkamadım ve yeni biri gelmişse ve benim sırama oturup ayakta kalırım yada bir kızla otururum diye korkuyorum çünkü bu olayı yaşamıştım
NOT:Sınıf 38 Kişi Falan
Zaten dünyanın da sonu değil.
Şurada 4 buçuk ay kalmış düz hesap.
Aksi durum olursa zaten hocana söylersin. Korkmana gerek bile yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Uzun huysuz
Bunlar seni öldürmeyecek.Anca dalga geçerler.Bunları kafana takma.2 sene sonra kimse birbirini tanıyamaz.Biraz daş fırın errrrkeği ol beya.

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
bendede bi ara rezillik korkusu vardı sınıfta hoca boş bırakmıştı dc oynuyorduk ben cesaretliği seçtim arkadaş kitaptan bi cümleyi açtı bunu ... kıza oku dedi bende en fazla ne olabilir diye düşündüm kıza karşı söyledim ama böyle aşk kitabı gibi bir şeydi o zaman rezil olma korkusu tamamen gitti şuan o kızla aynı sınıftayız 5 ten 9 a kadar hala aklıma geldikçe gülüyorum.
Kız şaka olduğunu anladı mı?

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,245
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
Kızların yanına oturmaktan korkanı ilk kez görüyorum. Daha iyi işte oğlum ne dert ediyorsun :D

Top Bottom