Neler Yeni

İlk Gün Okula Gidemedim

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,245
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
Kızların yanına da otururum ama dalga geçerler bayağı
Neden dalga geçsinler ki? Normal erkek arkadaşlarınla konuştuğun gibi konuşursan onlar da senle anlaşır konuşur samimiyet kurar. Tabi bu dediğim gıcık kız tiplerinden değilse geçerli. Boş ver kanka ortaokuldaki kızlar genelde ***** oluyor zaten. Sen bak dalgana

FronX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,679
İsim
Deniz Efe
ortaokulda kiz yanıma otursun diye arkadasımı kovmustum la ben sıradan

Kara*

80+ Silver
Kanka yarın direkt sırama oturuyum mu
Otur yerin değiştiyse fıstığın biriyle oturursun bundan sonra belki. Kız olursa eğer sana pek karşı koyamaz, bu kadar pasif kalma yeri gelince verirsin lafını yellozsa, bu iş tamamdır :blobdance:

hpxtech

80+
Otur yerin değiştiyse fıstığın biriyle oturursun bundan sonra belki. Kız olursa eğer sana pek karşı koyamaz, bu kadar pasif kalma yeri gelince verirsin lafını yellozsa, bu iş tamamdır :blobdance:
Hiçbir fıstık beni kabul etmez knk sadece 1 kızı seviyorum sınıftan o da kabul eder mi bilmem ama çok iyi biri

Kara*

80+ Silver
Hiçbir fıstık beni kabul etmez knk sadece 1 kızı seviyorum sınıftan o da kabul eder mi bilmem ama çok iyi biri
Kanka onu sonra denersin sen önce sorunlarını hallet. Sevgin ne kadar kalıcı bile olsa lise seviyesi dahil gelip geçici şeyler bunlar.

hpxtech

80+
Kanka onu sonra denersin sen önce sorunlarını hallet. Sevgin ne kadar kalıcı bile olsa lise seviyesi dahil gelip geçici şeyler bunlar.
Lise de karşı cinsle oturmak istemeyen yada sessizle oturmak istemeyen var mı

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,547
İsim
Sarp Yılmaz

proxcis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
764
İsim
Semih Aydın

Bir kız sırana oturduysa kafasına suluğunu vurarak onu kaldırabilirsin.
YTD

Son düzenleme:

proxcis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
764
İsim
Semih Aydın
Ekleme yapıyorum.
Sınıfındakiler daha çocuk, sende bir çocuksun ve birisinin oooğğhğhhh yapması kötü bir şey değil bırak yapsınlar.
Sen ve yanındaki kız tepki vermediği sürece en fazla 3-5 kez yapar sonra bıkarlar çünkü tepki alamıyorlar.
Kısacası: İpleme, kızlarla aranı iyi tut. Simit al bölüş, şalgamından ikram et falan.
Özgüvenini sağlam tut lise de hunter olursun :D

hpxtech

80+
Ekleme yapıyorum.
Sınıfındakiler daha çocuk, sende bir çocuksun ve birisinin oooğğhğhhh yapması kötü bir şey değil bırak yapsınlar.
Sen ve yanındaki kız tepki vermediği sürece en fazla 3-5 kez yapar sonra bıkarlar çünkü tepki alamıyorlar.
Kısacası: İpleme, kızlarla aranı iyi tut. Simit al bölüş, şalgamından ikram et falan.
Özgüvenini sağlam tut lise de hunter olursun :D
Şimdi öğle arası oldu sınıfa 2 tane kız geldi
Mesaj otomatik birleştirildi:

büyüdükçe eski zamanlarını özlüyorsun özellikle de okul dönemini küçükken kafaya taktığın şeyleri :(
Beterini yaşamadıkça büyüyünce de özleyeceğimi düşünmüyorum

Top Bottom