oluyordu fakat 1-2 sınıf daha büydükleri zaman hepsi de kızlara daha çok yakınlaşmaya başlıyordu ergenlik mevzusu başladığı için normal yaniYok mesela kızların yanına oturunca senle dalga geçiyorlar mıydı erkekler
Bir de kızın yanına oturunca ne oluyor?
Abartmıyorum knkm mesela en zeki kız ve en zeki erkek yan yana oturdu sınıf öyle bir gülüyor ki bir şey diyemediler ooooo falan yapıyorlar değişik sınıf bide knk bugün gelmedim ben yani mesela yanımdaki çocuk ben geç geldim sırayı boş buldu yanıma oturdu bugün ben okula gidemedim çocuk benim yerime oturduysa diye diyorumYeni kişi sınıfında yer yoksa nasıl gelebilir? Bir de kızın yanına oturunca ne oluyor? Abartma.
Otursun ne olacak? En kötü başka sıraya oturursun.Abartmıyorum knkm mesela en zeki kız ve en zeki erkek yan yana oturdu sınıf öyle bir gülüyor ki bir şey diyemediler ooooo falan yapıyorlar değişik sınıf bide knk bugün gelmedim ben yani mesela yanımdaki çocuk ben geç geldim sırayı boş buldu yanıma oturdu bugün ben okula gidemedim çocuk benim yerime oturduysa diye diyorum