Sistem özellikleri belirtin.Oyuna girdiğim zaman pc kendini resetliyo sürekli bi çözümünü bulamadım olay görüntüleyicisinde önemli bi hata olarak Karnel-Power 41 hatası gözüküyo çözümü var mıdır
RTX 3060 Tİ - RYZEN 5 5600 - 32 GB 3200MHZ RAM - MSİ A520M PRO ANAKART - 700W PSUSistem özellikleri belirtin.
PSU Markası Modeli nedir? Sorun ne zaman başladı?RTX 3060 Tİ - RYZEN 5 5600 - 32 GB 3200MHZ RAM - MSİ A520M PRO ANAKART - 700W PSU
sanırım psu dan kaynaklı psu testinde start a bastığım an tekrar reset attı psu markası Rush RPS7001PSU Markası Modeli nedir? Sorun ne zaman başladı?
Bu sisteme bu PSU yakışmamış kalitesiz bir marka sorun büyük ihtimalle bundan kaynaklanıyordur bütçenizi belirtirseniz arkadaşlar belki PSU önerirsanırım psu dan kaynaklı psu testinde start a bastığım an tekrar reset attı psu markası Rush RPS7001
daha yeni dizdim sistemi bütçem yoktu ileride değiştiririm diye aldım idarelik bütçe olarak 2000 TL çıkar varsa bildiğiniz güzel bi psu önerirseniz sevinirimBu sisteme bu PSU yakışmamış kalitesiz bir marka sorun büyük ihtimalle bundan kaynaklanıyordur bütçenizi belirtirseniz arkadaşlar belki PSU önerir
Oyuna girdiğim zaman pc kendini resetliyo sürekli bi çözümünü bulamadım olay görüntüleyicisinde önemli bi hata olarak Karnel-Power 41 hatası gözüküyo çözümü var mıdır