Neler Yeni

Yardım Karşı komşuda internet iyi bizde kötü

NeẊus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Berkay Gülpınar
Aynı interneti kullanıyoruz , modemin yeri aynı , 35 e 3 kullanıyorz. Ama bizim internet çok kötü , onlara sordum hiçbir sorun yaşamıyorlar. Türktelekomu aradım arıza kaydı oluşturdum , hiçbir sorun yok diyorlar düzelmez dediler hatlarımız farklıymış . Bu sorun nasıl çözülür.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sürekli mobil veriye geçmek zorunda kalıyorum 1080p video izlediğimi hatırlamıyorum.

mryenii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Furkan
Abv diyip başka platforma geçeceksin hocam :)

ErnGnc

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Eren
Aynı interneti kullanıyoruz , modemin yeri aynı , 35 e 3 kullanıyorz. Ama bizim internet çok kötü , onlara sordum hiçbir sorun yaşamıyorlar. Türktelekomu aradım arıza kaydı oluşturdum , hiçbir sorun yok diyorlar düzelmez dediler hatlarımız farklıymış . Bu sorun nasıl çözülür.
aynı binanın içinde değilseniz yaşanabilir böyle durumlar örnek olarak bizim evimizde türknetten max 75/4 hız alınabilirken karşı komşumuzda 35/4 alabiliyor bina farkı varsa böyle farklılıklar olabilir ama apartmanda aynı bina içindeyse hatlarda sorun olabilir bence

spinner41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
653
İsim
İbrahim Ç.
Instagram
ibrahimc09
Kötü derken nasıl bir sıkıntı yaşıyorsunuz kopma mi hız mi ? Modeme reset atmayı deneyin. Bu aralar hatlar daha yoğun kullanılıyor. Bundan da kaynaklanıyor olabilir.

NeẊus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Berkay Gülpınar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Saçma olan karşı komşu genelde 30mbps alıyor ben de niye böyle

Aynı bina aynı kat karşı komşumuz ve internet kullanımımız max 6 cihaz , bizden daha çok yoğun kullanıyorlar. Reset attım hertürlü şeyi yaptım.

Syriux

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
287
İsim
Ahmet Cebeci

Sürekli mobil veriye geçmek zorunda kalıyorum 1080p video izlediğimi hatırlamıyorum.
süperonline a geç bence.benim ilk 6 ay 50 tl son 6 ay 60 tl 1 yıllık sözleşme superonline fiber giriş paketi gibi bişeydi adı tam hatırlamıyorum.normalde 8 mbps hız,5-7 ping ve 4 upload veriyodu.turkcell,superonline fiber paketlerin hızlarını artırdı corona olunca.50 mbps hızda şuan 4 ping mi ne ve upload 20 ye çıktı.aynı anda telefondan pubg oynayıp,arkada 20 gb oyun indirirken cs go da min 5 max 30 ping oynuyorum.arkada çok bişi açık değilkenping 5-7-10 arası.hatta 1 pingi bile gördüm bi ara.geçen yıl komşunun ttnet ini kullanıyodum.türk telekom harbi çöp.hem mobil veride hem wifi da.

NeẊus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Berkay Gülpınar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Superonline ın altyapı desteği yok zaten taşınmadan önce superonline müşterisiydim . İstemeyerek turktelekoma geçtim.

Servis sağlayıcı iletişim geçiniz hızını yüksek için deyin.
Anlamadım

spinner41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
653
İsim
İbrahim Ç.
Instagram
ibrahimc09
Saçma olan karşı komşu genelde 30mbps alıyor ben de niye böyle

Aynı bina aynı kat karşı komşumuz ve internet kullanımımız max 6 cihaz , bizden daha çok yoğun kullanıyorlar. Reset attım hertürlü şeyi yaptım.
O zaman ya hatlarda sıkıntı var ya da sağlayıcınız uğraşmak istemiyor. Başka bir servis sağlayıcıya geçmek en doğrusu bence.

NeẊus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Berkay Gülpınar
2 yıl taüt var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular