Neler Yeni

Karspesky Free 1 Yıl Abone Gorunuyorum?

Fabio

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Fabio
arkadaslar karspesky free ınıdrıp hesap actım beı 1 yıl abone yaptı herhangı bır para talebınde bulunurlar mı ?

Bugra5211

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
399
İsim
Buğra Çorbacı
arkadaslar karspesky free ınıdrıp hesap actım beı 1 yıl abone yaptı herhangı bır para talebınde bulunurlar mı ?
7 günlük veya 1 aylık deneme sürümü var, tam olarak hatırlamıyorum. Deneme süresi bitince aboneliğı yenilemezsen iptal oluyor.

Fabio

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Fabio
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
7 günlük veya 1 aylık deneme sürümü var, tam olarak hatırlamıyorum. Deneme süresi bitince aboneliğı yenilemezsen iptal oluyor.
knk bende suan 1 yıl obene olmus gorunuyorum hıcbır kart sıfresı bırsey byazmadım ama teknık ekıbe de maıl attım zaten ucret talep etmelerınden korkuyorum suan

Bugra5211

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
399
İsim
Buğra Çorbacı
knk bende suan 1 yıl obene olmus gorunuyorum hıcbır kart sıfresı bırsey byazmadım ama teknık ekıbe de maıl attım zaten ucret talep etmelerınden korkuyorum suan
Etmezler,edemezler hocam. Deneme süresi geçince görürsün zaten. İptal olur büyük ihtimalle. Ama sen yine de araştır.

Fabio

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Fabio

Ekler

• Ekran görüntüsü_20230507_142935.png
    Ekran görüntüsü_20230507_142935.png
    6.6 KB · Hit: 42

Starlex

80+ Silver
Ne güzel hocam bulunabilecklerinide sanmıyorum

Bugra5211

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
399
İsim
Buğra Çorbacı
Karpersky free yaziyor işte üzerinde.belki de deneme sürümü yerine 1 yıl kaldı fln yazıyordur. Ben de indirmiştim. Ama ona dikkat etmedim. Zaten yanlışlıkla fln satın aldıysanız iletişime geçer, anlatirsınız derdinizi. Karpersky iyi bir firma. Geri dönecektir.

Fabio

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Fabio
Karpersky free yaziyor işte üzerinde.belki de deneme sürümü yerine 1 yıl kaldı fln yazıyordur. Ben de indirmiştim. Ama ona dikkat etmedim. Zaten yanlışlıkla fln satın aldıysanız iletişime geçer, anlatirsınız derdinizi. Karpersky iyi bir firma. Geri dönecektir.
insallah oyle olur maıl felan attım zaten de

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,577
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Bendede öyle yazıyor. 1 yıl süre dolduğunda 1 yıl daha eklenir sanırım.
İsmi free sonuçta

Fabio

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Fabio
Bendede öyle yazıyor. 1 yıl süre dolduğunda 1 yıl daha eklenir sanırım.
İsmi free sonuçt
evet ama ucterlı seylerı de var ve bana 3 cıhazda oturum acma secenegı felan verdı bu abonelık ıle

Top Bottom