7 günlük veya 1 aylık deneme sürümü var, tam olarak hatırlamıyorum. Deneme süresi bitince aboneliğı yenilemezsen iptal oluyor.arkadaslar karspesky free ınıdrıp hesap actım beı 1 yıl abone yaptı herhangı bır para talebınde bulunurlar mı ?
knk bende suan 1 yıl obene olmus gorunuyorum hıcbır kart sıfresı bırsey byazmadım ama teknık ekıbe de maıl attım zaten ucret talep etmelerınden korkuyorum suan7 günlük veya 1 aylık deneme sürümü var, tam olarak hatırlamıyorum. Deneme süresi bitince aboneliğı yenilemezsen iptal oluyor.
Etmezler,edemezler hocam. Deneme süresi geçince görürsün zaten. İptal olur büyük ihtimalle. Ama sen yine de araştır.knk bende suan 1 yıl obene olmus gorunuyorum hıcbır kart sıfresı bırsey byazmadım ama teknık ekıbe de maıl attım zaten ucret talep etmelerınden korkuyorum suan
Ne güzel hocam bulunabilecklerinide sanmıyorumarkadaslar karspesky free ınıdrıp hesap actım beı 1 yıl abone yaptı herhangı bır para talebınde bulunurlar mı ?
insallah oyle olur maıl felan attım zaten deKarpersky free yaziyor işte üzerinde.belki de deneme sürümü yerine 1 yıl kaldı fln yazıyordur. Ben de indirmiştim. Ama ona dikkat etmedim. Zaten yanlışlıkla fln satın aldıysanız iletişime geçer, anlatirsınız derdinizi. Karpersky iyi bir firma. Geri dönecektir.
Herkese verilmiş sadece sana özel değil kievet ama ucterlı seylerı de var ve bana 3 cıhazda oturum acma secenegı felan verdı bu abonelık ıle