hocam valla hiç hatırlamıyorum ne yaptım yapmadım, ekran kartı rx 570. Ancak benim hatalarım wattman dan çok driver çökmesi ile alakalıydı.Stabil bir sürüm yok AMD üzerinde malesef
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayarlarınızı atabilir misiniz ? ve hangi ekran kartı ?
Bende driver çökmesi alıyorum zaten, wattman değil.hocam valla hiç hatırlamıyorum ne yaptım yapmadım, ekran kartı rx 570. Ancak benim hatalarım wattman dan çok driver çökmesi ile alakalıydı.
rx 580 bu sorunların en çok yaşantığı kart sayılabilir. Çoğu 580 bu durumda. Nerden baksan 9/10'unda vardır ya wattman ya driver çökmesi.Asus rog rx580 oc 8g
hocam ben bios sıfırladım ondan sonra i xmp açtım şuan her şey tıkırında gidiyor nasıl oldu anlamadım bi deneyin istersenizBende driver çökmesi alıyorum zaten, wattman değil.
hocam bn de 4 yılı aşkın kullandım kullanıyorum da bi hata almadım biz mi şanslıyızHocam nasıl oluyor bu çökme? Çok merak ediyorum cidden. Herkes amd çöküyor falan diyor. Ben 6 yıldır amd kullanıyorum. Ne bir oyundan atma ne bi oyunun çökmesi hiç karşılaşmadım. Hata falan mı veriyor?
1660Ti alacağımsat kurtul, 1060-1070 geç
hem de nasılhocam bn de 4 yılı aşkın kullandım kullanıyorum da bi hata almadım biz mi şanslıyız
Oyunun ortasında donuyor ve tamamen ekran çöküyor ve sistem yeniden başlıyorHocam nasıl oluyor bu çökme? Çok merak ediyorum cidden. Herkes amd çöküyor falan diyor. Ben 6 yıldır amd kullanıyorum. Ne bir oyundan atma ne bi oyunun çökmesi hiç karşılaşmadım. Hata falan mı veriyor?
nereden açılıyor ?hocam ben bios sıfırladım ondan sonra i xmp açtım şuan her şey tıkırında gidiyor nasıl oldu anlamadım bi deneyin isterseniz
xmp mi?1660Ti alacağım
hem de nasıl
Oyunun ortasında donuyor ve tamamen ekran çöküyor ve sistem yeniden başlıyor
nereden açılıyor ?
Deneyemem derken? Sorun neyden kaynaklı anlamış olurduk.Her şeyi denedim olmuyor.
Hayır onlarda deneyemem
Denedim ve satıcam zaten
bastan kurulum yapmayi denedin miAMD sürücüsünün sürekli çökmesinden dolayı ne bir oyun zevkim kalıyor ne de bir eğlencem. Artık bilgisayarı açmak dahi istemiyorum kartı kırmak üzereyim, ne yaparsam ne denersem olmuyor. Yardımcı olacak birileri yok mu Allah aşkına ?