Kartı kırmak üzereyim, sürücü çökmelerinden bıktım!

Stabil bir sürüm yok AMD üzerinde malesef
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayarlarınızı atabilir misiniz ? ve hangi ekran kartı ?
hocam valla hiç hatırlamıyorum ne yaptım yapmadım, ekran kartı rx 570. Ancak benim hatalarım wattman dan çok driver çökmesi ile alakalıydı.

hocam valla hiç hatırlamıyorum ne yaptım yapmadım, ekran kartı rx 570. Ancak benim hatalarım wattman dan çok driver çökmesi ile alakalıydı.
Bende driver çökmesi alıyorum zaten, wattman değil.

Bende driver çökmesi alıyorum zaten, wattman değil.
hocam ben bios sıfırladım ondan sonra i xmp açtım şuan her şey tıkırında gidiyor nasıl oldu anlamadım :D bi deneyin isterseniz

Hocam nasıl oluyor bu çökme? Çok merak ediyorum cidden. Herkes amd çöküyor falan diyor. Ben 6 yıldır amd kullanıyorum. Ne bir oyundan atma ne bi oyunun çökmesi hiç karşılaşmadım. Hata falan mı veriyor?

Hocam nasıl oluyor bu çökme? Çok merak ediyorum cidden. Herkes amd çöküyor falan diyor. Ben 6 yıldır amd kullanıyorum. Ne bir oyundan atma ne bi oyunun çökmesi hiç karşılaşmadım. Hata falan mı veriyor?
hocam bn de 4 yılı aşkın kullandım kullanıyorum da bi hata almadım biz mi şanslıyız

sat kurtul, 1060-1070 geç
1660Ti alacağım

hocam bn de 4 yılı aşkın kullandım kullanıyorum da bi hata almadım biz mi şanslıyız
hem de nasıl

Oyunun ortasında donuyor ve tamamen ekran çöküyor ve sistem yeniden başlıyor

hocam ben bios sıfırladım ondan sonra i xmp açtım şuan her şey tıkırında gidiyor nasıl oldu anlamadım :D bi deneyin isterseniz
nereden açılıyor ?

1660Ti alacağım

hem de nasıl

Oyunun ortasında donuyor ve tamamen ekran çöküyor ve sistem yeniden başlıyor

nereden açılıyor ?
xmp mi?

Her şeyi denedim olmuyor.

Hayır onlarda deneyemem

Denedim ve satıcam zaten
Deneyemem derken? Sorun neyden kaynaklı anlamış olurduk.

AMD sürücüsünün sürekli çökmesinden dolayı ne bir oyun zevkim kalıyor ne de bir eğlencem. Artık bilgisayarı açmak dahi istemiyorum kartı kırmak üzereyim, ne yaparsam ne denersem olmuyor. Yardımcı olacak birileri yok mu Allah aşkına ?
bastan kurulum yapmayi denedin mi

Geri