Neler Yeni

Kartıma bir anda yüklü miktarda para gelirse ne olur?

Diyelim ki 6 haneli bir para gelecek banka kartıma ve herhangi bir şahıs şirketim yok. Bu 6 haneli para bir anda hesabıma gelirse ne gibi sorunlar olur? Banka arayıp sorup soruşturur mu veya bundan vergi kesimi olur mu? Bilgilendirirseniz sevinirim. Ayriyeten paranın sıkıntısız bir şekilde hesabıma gelmesi için ne yapmam gerekir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Sadık Kazan
büyük ihtimal maliye peşine düşer vergisinden ziyade kaynağı araştırılır kara para aklma vs durumları için

enefti

80+
hocam 6 haneli dediğinize göre en fazla gelebilecek para 999.999 TL dir yani 999.999 TL günümüzde Türkiye şartlarında büyük bir para olmadığı için banka soruşturmaz. Ama iş yaparak aldıysanız ve vergi kaçırıyorsanız yakalanırsanız başınızı çok ağrıtırlar.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam 6 haneli dediğinize göre en fazla gelebilecek para 999.999 TL dir yani 999.999 TL günümüzde Türkiye şartlarında büyük bir para olmadığı için banka soruşturmaz. Ama iş yaparak aldıysanız ve vergi kaçırıyorsanız yakalanırsanız başınızı çok ağrıtırlar.
Vergisini nasıl vereceğim sonuçta tak diye parayı çekeceğim herhangi bir şirketimde yok. Parayı internet sitesinde biriktirip bir anda çekeceğim o yüzden vergisini nasıl vereceğimi bilmiyorum.

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Yapılacak liste belli 4 parçaya bölüp farklı hesaplara bırakmak.

2. Akp nerden buldun yasasını kaldırdı diye biliyorum. Yani hesaba gelen para için endişelenmene gerek yok.
Cevap Birinden alacağım borç vardı borcuna karşılık arabasını verdim sattım veya arabasını sattı paramı verdi.

jeff123can

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
Anonim
bu konuda endişelerin varsa benim hesabıma aktarabiliriz parayı :p

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,756
İsim
Eren Güven
Hiçbir şey olmaz. Gönderici açıklamayı boş bırakıp diğer ödemeler şeklinde göndersin parayı

Top Bottom