jeff123can
80+ Bronze
Dahası
tamam yarı yarıyabenim boş banka hesaplarıda var yardımcı olabilirim sslslsldldl
tamam yarı yarıyabenim boş banka hesaplarıda var yardımcı olabilirim sslslsldldl
Tam olarak nasıl kazandın parayıParayı bir siteden çekeceğim dolar bazında tabi çekince TL olarak gelecek
Hocam parayı nasıl kazandınız ve site dediğiniz ne? Kripto üzerinden falan mı kazandınız?Parayı bir siteden çekeceğim dolar bazında tabi çekince TL olarak gelecek
benim boş banka hesaplarıda var yardımcı olabilirim sslslsldldl
bu konuda endişelerin varsa benim hesabıma aktarabiliriz parayı
1 milyon bile değil kardeşim bir şey olmazDiyelim ki 6 haneli bir para gelecek banka kartıma ve herhangi bir şahıs şirketim yok. Bu 6 haneli para bir anda hesabıma gelirse ne gibi sorunlar olur? Banka arayıp sorup soruşturur mu veya bundan vergi kesimi olur mu? Bilgilendirirseniz sevinirim. Ayriyeten paranın sıkıntısız bir şekilde hesabıma gelmesi için ne yapmam gerekir?
Hocam parayı nasıl kazandınız ve site dediğiniz ne? Kripto üzerinden falan mı kazandınız?
Henüz kazanmadım yanlış anlaşılma olmasın tahmini 1-2 yıl içerisinde 6 haneli bir para çekimi yapacağımTam olarak nasıl kazandın parayı
Freelancer sitesiHocam parayı nasıl kazandınız ve site dediğiniz ne? Kripto üzerinden falan mı kazandınız?
Bi şey olmaz. Biz aramızda yıllardır para gönderip alıyoruz soran eden olmadı. Ticari işletmeler için kayıtsız para transferi sıkıntı olabiliyo yani banka üzerinden alınan paranın faturasını kesmek veya verilen paranın faturasını almak gerekiyo ama şahsi hesaplarda sıkıntı olmaz.Henüz kazanmadım yanlış anlaşılma olmasın tahmini 1-2 yıl içerisinde 6 haneli bir para çekimi yapacağım
Daha kazanmadım. Çizim ve grafik tasarım üzerinden kazanacağımparayı nasıl kazandın reis
Paranın nereden geldiği ve ne için kullanılacağı önemli. Sonuç olarak bugün bir ev satmaya kalktığında çok daha fazlası geliyor hesabına. Bankanın incelemesine girer muhtemelen. Ancak herhangi bir şekilde vergi şeylerinin peşinize düşeceğini sanmıyorum.Diyelim ki 6 haneli bir para gelecek banka kartıma ve herhangi bir şahıs şirketim yok. Bu 6 haneli para bir anda hesabıma gelirse ne gibi sorunlar olur? Banka arayıp sorup soruşturur mu veya bundan vergi kesimi olur mu? Bilgilendirirseniz sevinirim. Ayriyeten paranın sıkıntısız bir şekilde hesabıma gelmesi için ne yapmam gerekir?
Kusura bakmayın okumamışım freelancer iş yapıyorum demişsiniz. Bazı freelance işler vergi muhafiyetine tabi olabiliyor. Bunları da bi araştırabilirsiniz.Paranın nereden geldiği ve ne için kullanılacağı önemli. Sonuç olarak bugün bir ev satmaya kalktığında çok daha fazlası geliyor hesabına. Bankanın incelemesine girer muhtemelen. Ancak herhangi bir şekilde vergi şeylerinin peşinize düşeceğini sanmıyorum.
Ancak parayı ticaret, iş vb. yollarla kazandıysanız bunun vergisini ödemekle mükellefsiniz Yüklü miktarları ödemenizin de en mantıklı ve sağlam yolu bir muhasebeciyle anlaşmaktır bana sorarsanız.
Çok teşekkürler dediğiniz gibi tanıdık bir muhasebeciye soracağım.Paranın nereden geldiği ve ne için kullanılacağı önemli. Sonuç olarak bugün bir ev satmaya kalktığında çok daha fazlası geliyor hesabına. Bankanın incelemesine girer muhtemelen. Ancak herhangi bir şekilde vergi şeylerinin peşinize düşeceğini sanmıyorum.
Ancak parayı ticaret, iş vb. yollarla kazandıysanız bunun vergisini ödemekle mükellefsiniz Yüklü miktarları ödemenizin de en mantıklı ve sağlam yolu bir muhasebeciyle anlaşmaktır bana sorarsanız.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kusura bakmayın okumamışım freelancer iş yapıyorum demişsiniz. Bazı freelance işler vergi muhafiyetine tabi olabiliyor. Bunları da bi araştırabilirsiniz.