Neler Yeni

Kartımdan parayı çekmemin bir yolu var mı?

sirroj

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
free
İyi forumlar, 17 yaşındayım, meslek lisesinde okuyorum staj senem olduğu için okuldan çok işe gidiyorum 7k gelirim oluyor ama sağolsun peder paraya konup bana aylık idare edemeyeceğim miktarda bir para vermeyi uygun görüyor, para istediğim zaman tersliyor, paramı uzaktan çekebileceğim bir yöntem var mı? kart k0pyalama vs. olsun herhangi birşekilde paramı çekebilir miyim ?

Son düzenleme:

safkdlklash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
481
İsim
Aykut
Instagram
aykonulldreinull
Steam
https://steamcommunity.com/id/aykutkxd/
Discord
vazgecmek
İyi forumlar, 17 yaşındayım, meslek lisesinde okuyorum staj senem olduğu için okuldan çok işe gidiyorum 7k gelirim oluyor ama sağolsun peder paraya konup bana aylık idare edemeyeceğim miktarda bir para vermeyi uygun görüyor, para istediğim zaman tersliyor, paramı uzaktan çekebileceğim bir yöntem var mı? (kart sadece fiziksel olarak var mobil bankacılık açamadım) kart k0pyalama vs. olsun herhangi birşekilde paramı çekebilir miyim ?
mobil bankacılık olsa başka hesaba aktar dicem ama aklıma yaratıcı bir fikir gelmedi.

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,455
İsim
Sarp Yılmaz
İyi forumlar, 17 yaşındayım, meslek lisesinde okuyorum staj senem olduğu için okuldan çok işe gidiyorum 7k gelirim oluyor ama sağolsun peder paraya konup bana aylık idare edemeyeceğim miktarda bir para vermeyi uygun görüyor, para istediğim zaman tersliyor, paramı uzaktan çekebileceğim bir yöntem var mı? kart k0pyalama vs. olsun herhangi birşekilde paramı çekebilir miyim ?
Herkes baba olmamalı gerçekten...
Mobil bankacılık dışında bir yolu yok kardeşim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,011,409
Üyeler
160,245
Son üye
meowiyav
Top Bottom