Berat_Akpunar
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 146
Orijinal kartuş takman lazım veya yazıcıda çip var onu kırdırtmak lazım.
Çipi nasıl kırdıtçamOrijinal kartuş takman lazım veya yazıcıda çip var onu kırdırtmak lazım.
Bu işlerle ilgilenen bir iş yeri bulacaksın. Kartuş dolduranlar yapıyor.Çipi nasıl kırdıtçam
Ben doldurmaya kalksam yine işe yaramaz mı diyorsunŞu hatayı bir kere aldın mı Allah sabır versin. Düzeltsen de geçiçi oluyor. Ya yeni bir kartuş alacaksın ya da bu işi yapan bir firmadan temiz dolum yaptıracaksın. Bazıları şırınga ile falan dolduruyor bu tür hatalara sonuç açıyor.
Kartuşları doldursam düzelir mi ?Çipi sıkıntılıdır servise götür yada kartuş dolumculara
Geçici olabilir. Kartuşu bozabilirsin ya da ömrü gidebilir.Ben doldurmaya kalksam yine işe yaramaz mı diyorsun
Çipi mi kırdıtmak lazımGeçici olabilir. Kartuşu bozabilirsin ya da ömrü gidebilir.
Boş demiyorki tanımıyor diyor eğer boşsa tam deniyebilirsin ama genelde belli bir sınır vardır çıktıda o dolmuştur yada kartuş arızalı olabilir yada makineyi restele vardır belki googlen araştırKartuşları doldursam düzelir mi ?
Kartuşları resetlediim, ve tahminimce kartuşlar boş değil çünkü elime hep mürekkep geliyor ama ne zaman çıktı almayı denesem resimdeki hatayı alıyorum. Sence çipi mi kırdıtmak lazım o çözüm olur mu ?Boş demiyorki tanımıyor diyor eğer boşsa tam deniyebilirsin ama genelde belli bir sınır vardır çıktıda o dolmuştur yada kartuş arızalı olabilir yada makineyi restele vardır belki googlen araştır
Çipi mi kırdıtmak
Büyük ihtimal kırılan cinsmi bilmiyorumKartuşları resetlediim, ve tahminimce kartuşlar boş değil çünkü elime hep mürekkep geliyor ama ne zaman çıktı almayı denesem resimdeki hatayı alıyorum. Sence çipi mi kırdıtmak lazım o çözüm olur mu ?