Neler Yeni

Kas Yapmak İle İlgili

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Bide benzer konuyu açmışsın, ayni adam cevaplamış yani

Mesaj otomatik birleştirildi:

Örnek verme demedim sadece komiğime gittiğini belirttim... Bide hangi ekipmanı alacağını o vloglardan bulabilir oyle her önüne gelene DİRENÇ BANDI(!) oneren biri yerine daha profesyonel kisilerin kullandigi ekipmanlara ulaşabilir.
Evde ekipman önerisi istedi. 7 8 yabancı bodybuilding sitesinin karşılaştırma yazısını okudum, 6 7 video izledim. Hepsi de evde en iyisinin direnç bandı olduğunu söylüyordu.
Adam başka konusunda zayıf biri olduğunu söylemişti. Daha profesyonel diyorsunuz da adam Arnold değil ki 25 kg döküm kaldırsın ya da evine bench alabilir mi?

Samaeldrazi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,540
İsim
Alp
Steam
https://steamcommunity.com/id/alpdrazi/
Discord
Alp "drazi"#5123
Yaklasik 2 aydir yuzmeye gidiyorum yuzmeyi biliyorum fakat kollarimda pek kas yok yani pek guc falan yok bu yuzden de yuzmede bazi hareketlerde cok zorlaniyorum evde kas calismak icin maks 230Tl Ekipman önerebilir misiniz??
Baya fazladır gidiyomuşun kanka.2 Ayda kas yapmayı mı bekliyosun?

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,359
İsim
Arda Gezer
Yaklasik 2 aydir yuzmeye gidiyorum yuzmeyi biliyorum fakat kollarimda pek kas yok yani pek guc falan yok bu yuzden de yuzmede bazi hareketlerde cok zorlaniyorum evde kas calismak icin maks 230Tl Ekipman önerebilir misiniz??
Spor Salonu her zaman evden daha iyidir ama illa evde yapıcaksan 1 lastik 1 de dumbell seti yeterli olur

Muci46

80+ Bronze
Evde ekipman önerisi istedi. 7 8 yabancı bodybuilding sitesinin karşılaştırma yazısını okudum, 6 7 video izledim. Hepsi de evde en iyisinin direnç bandı olduğunu söylüyordu.
Adam başka konusunda zayıf biri olduğunu söylemişti. Daha profesyonel diyorsunuz da adam Arnold değil ki 25 kg döküm kaldırsın ya da evine bench alabilir mi?
Evde ekipman önerisi istiyor diyorsun da yüzmeyle alakalı bir şeyleri arastırmasını söyledim :d 6-7 video wow fazla olmasın :dddd

Muci46

80+ Bronze
1633163733532.png

Ya yüzmeyle alakalı antrenmanlardan aletleri bulmasını gerektiğini söyledim işte bak yazıyor bak bak yazmısım bakkk !!!!! :D küçük küçük şeyleri gösterip halen haklı cıkmayı deniyorsun+Dinleme demedim her önüne gelene direnç bandı öneren biri yerine profosyonel kişilerden ulaş dedim :D abi cidden yuhhh yayuhhh yuhhhh rezalet ya :D
TAMAMM EN BİLGİLİ SENSİN (!) diyeyim de cevap verme bana artık lütfen zaten mantıklı cevaplar da gelmiyor .d

-°°-Aquaman-°°-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Aziz
Baya fazladır gidiyomuşun kanka.2 Ayda kas yapmayı mı bekliyosun?
Knk yuzmeye kas yapmaya gitmiyorum zaten spor olsun diye gudiyorum amacim kas yapmak degil benim dedigim bazi hareketlerde gucum yetmiyor evde kas gelisimi icin öneri istedim

Samaeldrazi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,540
İsim
Alp
Steam
https://steamcommunity.com/id/alpdrazi/
Discord
Alp "drazi"#5123
Knk yuzmeye kas yapmaya gitmiyorum zaten spor olsun diye gudiyorum amacim kas yapmak degil benim dedigim bazi hareketlerde gucum yetmiyor evde kas gelisimi icin öneri istedim
Hangilerine yetmiyor hareketi anlatabilir misin

S_EDAT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
sedat ışık
Attiginiz Direnc Bandlarindan Hangisini Almaliyim?
dostum bant falan değilde dambıl al acemiysen 3 kg ile hafif kas grubunu uyarırsın 7,5 kg ile de gögüs vs kaslarını uyarırsın abartmıyorum 4 5 yıldır evde dambıllarlarda çalışıyorum çoğu kişi salona gittiğimi falan sanıyor oysaki evde sıkı düzenli bir antrenman yapıyorum uzun süredir bi süre salonada gittim covidden saldım ağırlık aldım daha ağır şuan onlarla devam ediyorum gayette iyi gidiyor ama tavsiyem bi süre evde altyapı yapınca salona gitmen olur evde tam anlamıyla her kas grubu yeterince zorlanmıyor...

-°°-Aquaman-°°-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Aziz
dostum bant falan değilde dambıl al acemiysen 3 kg ile hafif kas grubunu uyarırsın 7,5 kg ile de gögüs vs kaslarını uyarırsın abartmıyorum 4 5 yıldır evde dambıllarlarda çalışıyorum çoğu kişi salona gittiğimi falan sanıyor oysaki evde sıkı düzenli bir antrenman yapıyorum uzun süredir bi süre salonada gittim covidden saldım ağırlık aldım daha ağır şuan onlarla devam ediyorum gayette iyi gidiyor ama tavsiyem bi süre evde altyapı yapınca salona gitmen olur evde tam anlamıyla her kas grubu yeterince zorlanmıyor...
Bu nasil sizce https://www.hepsiburada.com/aydin-s...k-seti-p-HBV00000RRAGZ?magaza=Reyonda#reviews

Logithx

80+ Bronze
Direnç bandı dambıl bunları boşver kol kasını dumbell ile evde her şekilde yaparsında evde yapılan spor her kasa aynı gelişimi sağlayamazsın salonda çalışmak gibisi yok evde belli bir yere kadar gelirsin çok fazla bir şey bekleme bir yerden sonra vazgeçersin bizde yaptık 9 senedir bu sporu yapıyorum zor olqn ağırlık kaldırmak değil beslenme beslenme yoksa istediğin kadar çabala bir yol alamazsın 250 lira verecğine biraz daha ekle spor salonuna yazıl sana antreman programı beslenme programıda verirler evde 4 ayda alacağın yolu salonda daha kısa sürede katedersin 1 yıl boyunca düzenli olarak spora git yüzmenide aksatma geç aynanın karşısına bak yüzmeyle birlikte daha hızlı yol alırsın yüzmede kas gelişimene çok büyük etkisi var..

S_EDAT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
sedat ışık
ya bunları kullandım ama önermem bench yapacaksın gögüs için halter dar olduğu için tam anlamıyla düzgün yapamıyorsun bence dambılları alınabilir çok yer kaplıyor ama fiyatı uygun olimpik bar evya dambıllar 1000 tl küsür şaka gibi:D bence 5 kg al 2 tane bide 2 tane 10 kg al şimdilik işini görür bölgeleri güne böl örneyin pazartesi omuz sırt salı göğüs ön kol vs vs DİKKAT arkadaşlarım gibi gaza gelip bi hafta rasgele bölgeleri kaldırıp bırakırsan ayda bir yapacaksan hiç başlama bu arada

alppdemir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Alperen Demiray
Modüler dumbbell al zaten çalışacağın hareketlerin %70i dumbbell ile oluyor.

Top Bottom