Kasa Açma Siteleri Rezaleti

Reaksiyon skoru
27
öncelikle genç oyuncu kardeşlerim yayıncıların kullandıgı csgonet isimli siteyi bir de biz deneyelim dedik bu gün 50 tl attım ve karım ne -50 tl oldu yayıncıların droplarını artırıp reklam yapılmasını sağlıyorlar lütfen siz paranızı çöpe atmayın benden size tavsiye

Yalnız buradaki suç sitede değil, sizde. Bilinçli birisi yapıp yapmaması gerektiğini bilir. Sitenin herhangi bir suçu yok.

öncelikle genç oyuncu kardeşlerim yayıncıların kullandıgı csgonet isimli siteyi bir de biz deneyelim dedik bu gün 50 TL attım ve karım ne -50 TL oldu yayıncıların droplarını artırıp reklam yapılmasını sağlıyorlar lütfen siz paranızı çöpe atmayın benden size tavsiye
Kar edenlerde var özellikle ben 10 doları 120 dolar yaptığımı hatırlıyorum o sitede.

Yayıncıların droplarının arttırılması söz konusu değil, dostum. Burada sitenin adını kullanarak başlığına "rezalet" yazmanı gerektirecek bir durum yok. Parasını iyi yönde kullanıp güzel droplarda düşürenler yok değil. İyi akşamlar.

ben bunu genç arkadaşlarım için denedim çocuklar paralarını yatırıp hiçbir kar etmeden üzüntüyle çıkıyolar bunun yerinde başka şeyler yapabililer gezmeye gidebilrler ayrıca yayıncıların droplarını arttırıp diğerlerini düşürdüğünü rammus53 e sponsor olmak istediklerinde rammusa söylediler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca bu çoğu kasa açma siteleri için hecerli

Son düzenleme:
öncelikle genç oyuncu kardeşlerim yayıncıların kullandıgı csgonet isimli siteyi bir de biz deneyelim dedik bu gün 50 TL attım ve karım ne -50 TL oldu yayıncıların droplarını artırıp reklam yapılmasını sağlıyorlar lütfen siz paranızı çöpe atmayın benden size tavsiye
tamamen şans işi. sadece yayıncılar falan değil normal insanlarda çok güzel katlayabiliyor. dediğim gibi tamamen şans işi

yani burada sitenin herhangi bir suçu yok

tamamen şans işi. sadece yayıncılar falan değil normal insanlarda çok güzel katlayabiliyor. dediğim gibi tamamen şans işi

yani burada sitenin herhangi bir suçu yok
hocam ama rammus53 e böyle demiş sitenin yöneticileri işte bize müşteri çekin drop oranınızı arttırıym o yuzden rammus da yayınlarında sadece csgonun kendisinden kasa açıyo video bulursam link koyarım yani 15-16 yaşındaki kardeşlerimiz var babası asgari ücret alıyor borçla bilgisayar alıyo cocuguna harçlık koyuyo cebine cocuk böyle yerlerde parayı hiç ediyor benm anlatmak istediğim olay bu açmasınlar kazanma oranları kaybetme oranlarına göre daha düşük risk almasınlar

hocam ama rammus53 e böyle demiş sitenin yöneticileri işte bize müşteri çekin drop oranınızı arttırıym o yuzden rammus da yayınlarında sadece csgonun kendisinden kasa açıyo video bulursam link koyarım yani 15-16 yaşındaki kardeşlerimiz var babası asgari ücret alıyor borçla bilgisayar alıyo cocuguna harçlık koyuyo cebine cocuk böyle yerlerde parayı hiç ediyor benm anlatmak istediğim olay bu açmasınlar kazanma oranları kaybetme oranlarına göre daha düşük risk almasınlar
haklısın cidden. her ne kadar şans işi de olsa riske atıp para kaybedenlerin sayısı çok fazla

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,305
Üyeler
189,426
Son üye
effeb
Geri