Merhaba, ASUS PRIME H610M-K ARGB 5600MHz DDR5 Soket 1700 M.2 HDMI mATX Anakart Kullanıyorum Kasamda XPG Valor Mesh RGB Siyah Mid Tower 650W 80+ Bronze Gaming Kasa Asus Sync üzerinden ARGB Kontrol edemiyorum. (ADD GEN 2 Takılı değil)
Bağlantısını nasıl yapacağımı bilmiyorum (Hazır sistem aldım)Bağlantı sini yaptınız mı argb yaparsanız kontrol edersiniz
Fanlar 3 pinli değil onu nasıl halledebilirimBu pinleri kullanmanız gerekiyor diye biliyorum hocam birbirinden atlama alarak sona kalan dişi soketi de buraya girmeniz gerekiyor. (tabii ki fanlar 3 pinli ise )
Anakart üzerinde var fan üzerinde varmı bilmiyorum çok bilmediğim içinde dokunmak istemiyorum nerde olduğunu bilmiyorum diğer bağlantılarınBu fan güç için hocam ayrıyetten başka soket y
Bilgisayarın arkasını ve önünü açtım rgb kablosu nerede oluyor fan üzerindeki psu damıOlması gerekiyor hocam çünkü rgbler için ayrı soket oluyor . kasayı açmanız gerekiyor hiç anlamıyorsanız bilgisayarcı tanıdık ya da arkadaş varsa yardım alın derim )
Sendeki sorun tam olarak nedir bilmiyorum ama bende 6 tane fan aldım anakarta bağladığımda armory create fanları görmedi ve duzeltemedim. Şimdi bir kontrolcu aldım inşallah onla çalışır.Merhaba, ASUS PRIME H610M-K ARGB 5600MHz DDR5 Soket 1700 M.2 HDMI mATX Anakart Kullanıyorum Kasamda XPG Valor Mesh RGB Siyah Mid Tower 650W 80+ Bronze Gaming Kasa Asus Sync üzerinden ARGB Kontrol edemiyorum. (ADD GEN 2 Takılı değil)