Gametech galaxy.istediğim özellikler ATX anakart uyumlu PC yi soğuk tutucak ve RGB bol bir kasa önerebilir misiniz?
ZALMAN N5 MF 4x120mm RGB FANLI MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ZALMAN N5 MF 4x120mm RGB FANLI MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
ZALMAN N5 MF 4x120mm RGB FANLI MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ZALMAN N5 MF 4x120mm RGB FANLI MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Bunlara bakabilirsiniz.DarkFlash Aquarius Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz DarkFlash Aquarius Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DarkFlash Aquarius Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 8.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu bütçede Virgo alarak hayatının saçmalığını yapar herhalde. Ben fan ve malzeme kalitesinden dolayı hiçbir bütçeye önermiyorum Virgo'yu.
Nedeni nedir . Zalman N5'te ekran kartını dik takabilirmisin. Her kasada bu destek yok . 140mm 3 tane fan 1 adet te 120mm fan var. Psu cover'da bile rgb var . Bu bağlamda hangisi daha mantıklı sence.Gametech alacağınıza kesinlikle bunu alın
Mesh bir panele(ızgaralı) sahip bu da hava akışının daha iyi olmasını sağlar. Biraz daha düşük bütçede tercih edilebilir diye düşünüyorum. İçlerinde en iyisi olarak ZALMAN N5 MF düşünüyorum.sizce ikinici attığınız PC yi soğuk tutarmı yani hava akınışının olabileceği bir yerler varmı