Neler Yeni

kasa arıyorum en fazla 500 TL

OğuzKağan08

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Biraz araştırırsan görebilirsin . Aslında bu ürünü gametech üretmiyor alıp marka basıyor. Markaya göre değil modele göre konuşmalısın gametech kasada ses sorunu yaşayan var diyorsun . Ama Gametech'in 1 tane kasası yok .Galaxy'nin F/P olarak iyi olduğunu söylüyorsun zalman öneriyorsun .
Gametech F/P marka ama bence Zalman daha iyi dedim. Daha iyiyse Galaxy alsın. Benim tavsiyem N5 MF'tir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gametech F/P marka ama bence Zalman daha iyi dedim. Daha iyiyse Galaxy alsın. Benim tavsiyem N5 MF'tir.
@Lecter hocam siz de Galaxy çok kötü falan diyordunuz beni aydınlatır mısınız?

Beren

80+ Gold

@Lecter hocam siz de Galaxy çok kötü falan diyordunuz beni aydınlatır mısınız?
Gametech Galaxy 500 TL.
XPG Invader da 500 TL.
GameTech'de PSU var diyeceksin, ama o PSU kullanılmaz zaten. Ayrıca ikisi arasındaki malzeme kalitesi ve fan sesinden bahsetmiyorum bile.

Emir Şensoydan

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Gametech Galaxy 500 TL.
XPG Invader da 500 TL.
GameTech'de PSU var diyeceksin, ama o PSU kullanılmaz zaten. Ayrıca ikisi arasındaki malzeme kalitesi ve fan sesinden bahsetmiyorum bile.
Gametech'de psu yok demekki araştırmamışsın. Malzeme kalitesi olarak iyi olabilir. Fan sesi geldiğini nereden biliyorsun . Herhangi bir kanıtın varmı .

Beren

80+ Gold
Gametech'de psu yok demekki araştırmamışsın. Malzeme kalitesi olarak iyi olabilir. Fan sesi geldiğini nereden biliyorsun . Herhangi bir kanıtın varmı .
tamam
Ekran Alıntısı.PNG

Emir Şensoydan

80+ Silver
En İyi Cevap
13

Emir Şensoydan

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Gerekirse 300 bandına düşsün yine alınmamalı.
Zalman S2 var o fiyata da.
Zalman S2 ile bu kasayı bir mi tutuyorsun . İçinde versa j23'ün kontrolcüsü var . Ek olan özellikleri yazmayım . Bakıp bi gel . Bu arada fanlar ses yapıyormuş kanıtın varmı neye göre kalitesiz diyorsun .

Beren

80+ Gold
Zalman S2 ile bu kasayı bir mi tutuyorsun . İçinde versa j23'ün kontrolcüsü var . Ek olan özellikleri yazmayım . Bakıp bi gel . Bu arada fanlar ses yapıyormuş kanıtın varmı neye göre kalitesiz diyorsun .
Tamam kontrolcü varsa olay bitmiştir. Benim kasamda kontrolcü yok yok bazen FPS drop yiyorum ✌️
Bir şey önerip, önermemem için onu kullanmam gerekmez. Bu forumda birçok kişi konu sahibine PC topluyor, onlar parçaların hepsini kullanıyor mu acaba?

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Kalite olarak.
Fan kalitesi ve malzeme kalitesi olarak Zalman Gamtech'İ düm düz eder. Hem bu bütçede kasa alacak adamın ekran kartını dik takacağını düşünmüyorum.
İkisi de dümdüz çin işi kasa kalite olarak ikisi de birbirinden farksız, PUBG detayını sevmedim yoksa bu bütçede 3x140mm + 1x120mm kasa olan modeli alırdım denemeye değer

Emir Şensoydan

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Tamam kontrolcü varsa olay bitmiştir. Benim kasamda kontrolcü yok yok bazen FPS drop yiyorum ✌️
Bir şey önerip, önermemem için onu kullanmam gerekmez. Bu forumda birçok kişi konu sahibine PC topluyor, onlar parçaların hepsini kullanıyor mu acaba?
Bir ürünü kötülüyorsan evet kullanman gerekebilir . Elinde hiç bir kanıtın falan yok . Abi bu alınmaz fanları kötü diyorsun. Neyse sana iyi akşamlar .

İkisi de dümdüz çin işi kasa kalite olarak ikisi de birbirinden farksız, PUBG detayını sevmedim yoksa bu bütçede 3x140mm + 1x120mm kasa olan modeli alırdım denemeye değer
Zaten o pubg deseni çıkarılabiliyor . Ürün tam bir f/p ürünü ama arkadaşlar sadece bir markaya baktığı için alınmaz diyorlar.

Top Bottom