Neler Yeni

Kasa Çalışıyor, 2-3 Saniye Sonra Kapanıyor Sonra Yine Açılıp Yine Kapanıyor

CesarVialpando

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
CesarVialpando
Merhabalar biraz uzun olacak kusura bakmayın.
Bir süredir ekran kartım sorun çıkarmaktaydı ben de yeni bir sürüm kurarak bu sorunu halletmeye çalıştım. Ve kurdum da. Hatta kurduktan sonra biraz daha zaman geçirdim bilgisayarda. Sonra bilgisayarı kapattım ve kasamı temizlemek için tüm kabloları söktüm ve tekrar kasayı taktım. Takmaz olsaydım. Şöyle ki pc açılıyor fakat 2-3 saniye sonra kasa tümden kapanıyor fakat yeniden çalışıyor ve birkaç saniye sonra tekrar kapanıyor. Ben de çok zorlamadım bir şey olur diye. Bir süre önce ekran kartı hataları baş göstermişti ama böyle bir sorunun ekran kartından kaynaklanmadığını düşünmekteyim. Kafam darmadağın oldu valla sizce sorun nerde? Buraya kadar okuduydanız çok teşekkür ederim. Yardımcı olursanız sevinirim.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Merhabalar biraz uzun olacak kusura bakmayın.
Bir süredir ekran kartım sorun çıkarmaktaydı ben de yeni bir sürüm kurarak bu sorunu halletmeye çalıştım. Ve kurdum da. Hatta kurduktan sonra biraz daha zaman geçirdim bilgisayarda. Sonra bilgisayarı kapattım ve kasamı temizlemek için tüm kabloları söktüm ve tekrar kasayı taktım. Takmaz olsaydım. Şöyle ki pc açılıyor fakat 2-3 saniye sonra kasa tümden kapanıyor fakat yeniden çalışıyor ve birkaç saniye sonra tekrar kapanıyor. Ben de çok zorlamadım bir şey olur diye. Bir süre önce ekran kartı hataları baş göstermişti ama böyle bir sorunun ekran kartından kaynaklanmadığını düşünmekteyim. Kafam darmadağın oldu valla sizce sorun nerde? Buraya kadar okuduydanız çok teşekkür ederim. Yardımcı olursanız sevinirim.
İşlemci fanını iyice taktınız mı?
Macunu ne durumda?
Belki ısıdan kaynaklı reset atıyor olabilir

CesarVialpando

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
CesarVialpando
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İşlemci fanını iyice taktınız mı?
Macunu ne durumda?
Belki ısıdan kaynaklı reset atıyor olabilir
Hocam ısıdan kaynaklı dediniz ama ben bu bilgisayarı birkaç dakika önce sorunsuz kullanmaktaydım yani bir anda böyle bir sorun çıkabilir mi ayrıca işlemci fanına dokunmadım bile.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Hocam ısıdan kaynaklı dediniz ama ben bu bilgisayarı birkaç dakika önce sorunsuz kullanmaktaydım yani bir anda böyle bir sorun çıkabilir mi ayrıca işlemci fanına dokunmadım bile.
Eski kasamda benzer sorun yaşamıştım ama benzerlik yönü sürekli açılıp kapanması.
Macununu 3 sene değiştirmemiştim ve sürekli açılıp kapanmaya basladı. Onu yeniledim düzelmişti ondan sordum.

CesarVialpando

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
CesarVialpando
Eski kasamda benzer sorun yaşamıştım ama benzerlik yönü sürekli açılıp kapanması.
Macununu 3 sene değiştirmemiştim ve sürekli açılıp kapanmaya basladı. Onu yeniledim düzelmişti ondan sordum.
Hocam benim kasa henüz 5 aylık ama :)

bayeggex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
bay eggex
İlgilendiği Kategoriler
Oyun yapimi, yazilim, sistem toplama, unity
Tavsiyem kabloları kontrol etmeniz, eğer evinizde psu varsa çikarip denemeniz ben psudan kaynakli olduğunu düşünüyorum. Ama kablolarda yirtikta olabilir.

CesarVialpando

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
CesarVialpando
Tavsiyem kabloları kontrol etmeniz, eğer evinizde psu varsa çikarip denemeniz ben psudan kaynakli olduğunu düşünüyorum. Ama kablolarda yirtikta olabilir.
Hocam aradan aylar geçti zaten :D Garantiye verdim ve düzelttiler. Yine de teşekkürler.

bayeggex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
bay eggex
İlgilendiği Kategoriler
Oyun yapimi, yazilim, sistem toplama, unity
baya uzun süre olmuş :) neyse hocam. iyi akşamlar

Top Bottom