Neler Yeni

Kasa calisiyor ama ekran gelmiyor

Existentia

80+ Silver
Tamamdır akşam bakacağım ustam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Maalesef kardeşim olsa ilk işim onunla denemek olacaktı

Maalesef kardeşim olsa ilk işim onunla denemek olacaktı

Bir tane alayım diyorum dp var mı vatandan öneriniz Bir kablo uygun fiyatlı
vatan pahalı hocam ya amazon trendyol ya da hepsiburadadan falan söyleseniz daha iyi olur

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
598
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
598
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
Son güncelleme ramleri sildim rgb leri tekrar yandı dram ışığı sondu ramleri tek tek her slotta denedim olmadı ekran kartını çıkarttım taktim olmadı bios pilini soktum taktım olmadı başka ne seçenek kaldı beyler

Arkadaşlar son bir güncelleme daha eski masada ki 1050yi taktım onda da açmadı

Ustam sizin dediğiniz ışıklar kasanın düğmesine bastığımda ilk cpu yazan ışık anlık kırmızı olup sönüyor sonra dram turuncu yanıyor gidiyor sonra hepsi sönüyor bulamadık bir türlü çözümü

Ekler

• 20230902_195211.jpg
    20230902_195211.jpg
    1.1 MB · Hit: 24
Son düzenleme:

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
598
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
Arkadaşlar şimdi eski pcden çıkarttığım 1050 ekran kartını tekrar eski kasaya taktım şuan eski kasaya hiç güç gelmiyor o pc de açılmıyor kafayı yiyeceğim

Existentia

80+ Silver
Arkadaşlar şimdi eski pcden çıkarttığım 1050 ekran kartını tekrar eski kasaya taktım şuan eski kasaya hiç güç gelmiyor o pc de açılmıyor kafayı yiyeceğim
Hocam gerginlikte bir şeyleri tak oturtmamış olabilirsiniz ya da bios sıfırlama için ramleri söküp fişi çıkarın ekran kartını çıkarın biraz bekleyip deneyin böyle şeylerde tilt oldukça gözden daha çok kaçırıyor insan

ahmetr25

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
ahmet özcan özkan
Arkadaşlar pc durduk yere açılmamaya başladı ramlerin yerini değiştirdim yine açılmadı. Neden böyle olur kasaya güç geliyor dün akşam kullandığım pc yi bugün açamıyor.

Monitör de böyle bir şeyler yazıyor ne yapmam gerekiyor. Daha önce de ara ara yapıyordu monitör ama eski pcde monitör çalışıyor

Tvde de böyle yazıyor arkadaşlar neden yapar bilen yardımcı olabilir mi
hocam kabloyu ekran kartının çıkışına takın

alex jensen

80+ Silver
hepsi sönüyorsa açılması lazım

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
598
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
Hocam gerginlikte bir şeyleri tak oturtmamış olabilirsiniz ya da bios sıfırlama için ramleri söküp fişi çıkarın ekran kartını çıkarın biraz bekleyip deneyin böyle şeylerde tilt oldukça gözden daha çok kaçırıyor insan
İlk ikinci kasaya güç bile gelmedi psu söktüm temizledim sonra güç geldi ama görüntü gelmiyor 2 pc de de anlamadım servis yerine bir bilgidaysrciya mi götürsem bilemedim

hepsi sönüyorsa açılması lazım
Açılmıyor enteresan bir şekilde monitör olma ihtimali var mı acaba

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
598
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
Bilgisayarcıya götürdüm arkadaşlar eski kasa açıldı statik elektrik oluşmuş dedi istersen diğer pc ye de bakalım ama garantiden çıkar mı bilmiyorum dedi zamanım olmadığı için ve riske almadığım için yaptırmadım ne diyorsunuz duruma onda da aynısı olabilir mi öyle ise nasıl düzeltebilir miyim kendim

Top Bottom