Neler Yeni

Kasa çalışıyor ekran kartının fanları dönüyor ama mouse klavyeve ekrançalışmıyor

aeleyna

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Aleyna
Dün gece oyun oynarken aniden ekran ve sesler gitti elektrik gitti sandım ama kasa çalışmaya devam ediyodu mouse ve klavye ışığı yanmıyor ama led ışığım vardı onu taktığımda çalışıyor kasanın güç tuşuna basıyorum kapanmıyor ben sorunun anakartta olduğunu düşündüm internetten araştırdım bios pilini çıkarmayı deniyorum şu an ramları çıkarıp tek tek deneyin uçlarını silgiyle silin yazanlar olmuş ama hiç ram çıkartmadığım için deneyemedim anakartım küçük olduğu için ramin diğer çentiği ekran kartının hemen üstünde kalıyor açmayı denedim ama açamadım tek tarafı açılıyor gibi geldi ama öyle de çekmekten korktum açıkcası yardımcı olabilecek var mıdır
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bios pilini taktım tekrar bir şey değişmedi

aeleyna

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Aleyna

Einstein

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,389
İsim
Eren
Psu kaliteli değil.

Psu kaynaklı olduğunu düşünüyorum.

josephx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
YUSUF
İlgilendiği Kategoriler
oyun - bilgisayar - donanım
Discord
pisipisirengar
psu kaliteli değil kasaya giden elektriğin topraklanması muhtemelen çok kötü bu da oksitlenmeye sebep açabilir en pozitif duruma aynı durumu 3 yıl önce eski bilgisayarımda yasadım patladı alev aldı bilgisayarım ekran kartını da çıkarıp silgiyle silmeni öneriyorum ramleri de aynı sekilde daha sonra bilgisayarına daha iyi bir psu almanı da ayrıca tavsiye ederim eğer almak istediğin marka model vs aklına takılan bir şey olursa profilimde dc adresim var oradan bana sorabilirsin

clayzn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
555
İsim
yunusemre
Dün gece oyun oynarken aniden ekran ve sesler gitti elektrik gitti sandım ama kasa çalışmaya devam ediyodu mouse ve klavye ışığı yanmıyor ama led ışığım vardı onu taktığımda çalışıyor kasanın güç tuşuna basıyorum kapanmıyor ben sorunun anakartta olduğunu düşündüm internetten araştırdım bios pilini çıkarmayı deniyorum şu an ramları çıkarıp tek tek deneyin uçlarını silgiyle silin yazanlar olmuş ama hiç ram çıkartmadığım için deneyemedim anakartım küçük olduğu için ramin diğer çentiği ekran kartının hemen üstünde kalıyor açmayı denedim ama açamadım tek tarafı açılıyor gibi geldi ama öyle de çekmekten korktum açıkcası yardımcı olabilecek var mıdır

Bios pilini taktım tekrar bir şey değişmedi
aynı olayı cok yasadım ılk ramlerı cıkar olmassa bıos pılını az ıttır cok sınır bozucu bır durum umarım cozersın

Einstein

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,389
İsim
Eren
Sen yinede garantiye göndermeden önce ramlerin ucunu ve ram soketini silgi yada kuru bez ile sil işlemciye uzak slota takıp dene

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,236
Üyeler
161,255
Son üye
WhyYouJump
Top Bottom