Son 2 gündür ekran kendi kendine kapanıyor ve klavye farenin de ışığını kesiyor. Fakat kasa çalışmaya devam ediyor. Bundan önce hiçbir sıkıntı yoktu sadece Steam da güncelleme yaparken hasarlı disk hatası aldım onda da HD Tune yaptım hiçbir sıkıntı çıkmadı. Crackli bir oyun indirdikten sonra oldu oyuna girip çerçevesiz tam ekranı sadece tam ekran yaptıktan sonra ekranın görüntüsü bozuldu ve her şey birbirine girdi. Oyundan çıkıp bir daha girmeye çalıştığımda ise ekran kartım Windows temel görüntü sürücüsü olarak gözüküyordu. Güncel sürücü kurdum AMD sitesinden fakat bir açılıyor sorunsuz devam ediyor bir kendiliğinden oyunlara girince kapatıyor kartı söküp bir daha taktım RAM'leri söktüm taktım anakarttaki yanlış bilmiyorsam BIOS pilini söküp taktım ama bir türlü çözümü bulamadım yardımcı olabilecek var mı?
Aşağıdaki yeşil ekran sadece EA desktop uygulamasına girmeye çalışırken oldu ve diğeri ekran takıldıktan sonra geldi.
Şuan pcyi açtım kasa çalışıyor fakat ekran klavye farede tık yok.
Aşağıdaki yeşil ekran sadece EA desktop uygulamasına girmeye çalışırken oldu ve diğeri ekran takıldıktan sonra geldi.
Şuan pcyi açtım kasa çalışıyor fakat ekran klavye farede tık yok.