Neler Yeni

Kasa çalışıyor monitöre görüntü gelmiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Mehmet Emre
Bilgisayarım daha 2 aylık işlemci rağmen 5 1600
RAM gpx 16 gb ram 2 tane 8gblik
Ekran kartı radeon rx590 fatboy
Kasa corsair delta 550watt
Anakart BM 450K
DEPOLAMA adata 500gb
Monitör wievsonic vx2458 144hz kavisli
Sorun şu,
Pc de virüsten olduğunu düşündüğüm bir fps düşüşü vardı bu giderek arttı gta 5 ultra ayarlarda 120 civarı fps alırken 50 lere düştü
Sonra bilgisayarı ayarlardan kurtarma kısmından sıfırladım gayet temiz oldu format işlemim pc açıldı sonra normalde sağ tık yaptigimda radeon software yazısı çıkardı hani bu yeni klasör eklediğimiz bir kutucuk çıkıyor ya işte onun en üstünde radeon çıkardı formattan sonra radyonun çıkmadığını farkettim ve internet sitesinden radeon yüklemeye karar verdim yükledim ve kuruluma başladım en son kısmında radeon software kaldırılıyor filan yazdı sonra radeon kurucu da yeniden başlat çıktı pcyi yeniden başlatmaya çalıştığımda yeniden başlatılıyor yazısı çıktı ve sonra monitor kapandı sonra tekrardan açılmadı monitor pc yi komple kapattım yeniden açmaya çalıştım fakat kasa çalışıyor monitöre ise görüntü gelmiyordu sorunum bu çözümü ne olabilir lütfen yardım edinnn

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
Bilgisayarım daha 2 aylık işlemci rağmen 5 1600
RAM gpx 16 gb ram 2 tane 8gblik
Ekran kartı radeon rx590 fatboy
Kasa corsair delta 550watt
Anakart BM 450K
DEPOLAMA adata 500gb
Monitör wievsonic vx2458 144hz kavisli
Sorun şu,
PC de virüsten olduğunu düşündüğüm bir fps düşüşü vardı bu giderek arttı gta 5 ultra ayarlarda 120 civarı fps alırken 50 lere düştü
Sonra bilgisayarı ayarlardan kurtarma kısmından sıfırladım gayet temiz oldu format işlemim PC açıldı sonra normalde sağ tık yaptigimda radeon software yazısı çıkardı hani bu yeni klasör eklediğimiz bir kutucuk çıkıyor ya işte onun en üstünde radeon çıkardı formattan sonra radyonun çıkmadığını farkettim ve internet sitesinden radeon yüklemeye karar verdim yükledim ve kuruluma başladım en son kısmında radeon software kaldırılıyor filan yazdı sonra radeon kurucu da yeniden başlat çıktı pcyi yeniden başlatmaya çalıştığımda yeniden başlatılıyor yazısı çıktı ve sonra monitor kapandı sonra tekrardan açılmadı monitor PC yi komple kapattım yeniden açmaya çalıştım fakat kasa çalışıyor monitöre ise görüntü gelmiyordu sorunum bu çözümü ne olabilir lütfen yardım edinnn
Kardeşim anladığım kadarıyla ekran kartı driverini kaldırmışsın galiba fakat bende radeonu kaldırıyordum yine de ekrana görüntü geliyordu. Ekran kartını kablolarını kendisini falan slotundan çıkart tak yap belki düzelir.

Rdvangunes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
Rıdvan Güneş
ram leri çıkarıp takmayı denermisin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular