Neler Yeni

Kasa dan cızırtı sesi geliyor

1Swench

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Talha Durdu
dostlar selam yasadigimiz yerde cok sık elektrik kesintisi yasaniyor bu kesintilerin cok oldugu ve benim yatmadan once pc yi kapattiktan sonra guc dugmesinden kasanin gucunu kapattigim donemde kasadan cizirti sesi gelmeye basladi coil whine gibi geliyor ancak bilmiyorum pc acildigindan itibaren geliyor cok nadir susuyor geri basliyor sebebini bilen varmi ? sesi daha once atmistim youtubeden ancak simdide atabilirim

siemon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet Efe Ergül
dostlar selam yasadigimiz yerde cok sık elektrik kesintisi yasaniyor bu kesintilerin cok oldugu ve benim yatmadan once pc yi kapattiktan sonra guc dugmesinden kasanin gucunu kapattigim donemde kasadan cizirti sesi gelmeye basladi coil whine gibi geliyor ancak bilmiyorum pc acildigindan itibaren geliyor cok nadir susuyor geri basliyor sebebini bilen varmi ? sesi daha once atmistim youtubeden ancak simdide atabilirim
Hocam tam anlayamadım kasayı kapatıp ve psu nun küçük şartelini kapattıktan sonra mı geliyor bu ses? yoksa kasayı açtıktan sonra mı?

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,506
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Ben bunu ilk fark ettiğimde kafayı yemiştim. Eğer PSU'dan geliyorsa coil whine olabilir. PSU kaliteli ise sorun edecek bir şey yok.

1Swench

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Talha Durdu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam tam anlayamadım kasayı kapatıp ve psu nun küçük şartelini kapattıktan sonra mı geliyor bu ses? yoksa kasayı açtıktan sonra mı?
hayir hocam ben yatmadan once kasanin guc sartelini kapatir sabahina acardim boyle yapa yapa sanirim sebep oldugum sey pc acilirken gelen cizirti sesi ve pc acikkende geliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben bunu ilk fark ettiğimde kafayı yemiştim. Eğer PSU'dan geliyorsa coil whine olabilir. PSU kaliteli ise sorun edecek bir şey yok.
cok bilinmedik marka

siz cozebildinizmi hocam? yoksa sorunu farkedip zarar vermedigini anladinizmi?

Ekler

• Screenshot_20241115_230338_Chrome.jpg
    Screenshot_20241115_230338_Chrome.jpg
    52.2 KB · Hit: 1

siemon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet Efe Ergül
hayir hocam ben yatmadan once kasanin guc sartelini kapatir sabahina acardim boyle yapa yapa sanirim sebep oldugum sey pc acilirken gelen cizirti sesi ve pc acikkende geliyor.

cok bilinmedik marka

siz cozebildinizmi hocam? yoksa sorunu farkedip zarar vermedigini anladinizmi?
Hocam eğer kasa normal çalışıyorsa yani herhangi bir problem yoksa sıkıntı olmaz diye düşünüyorum ve küçük şarteli kapatmak yerine direk prizden çekseniz daha güzel olur fişi. Ayrıca akım korumalı bir uzatma kablosu kullansanız daha güzel olur hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,012,028
Üyeler
160,335
Son üye
Rogas
Top Bottom