Neler Yeni

Öneri Kasa Değiştirmek Mantıklı Mı?

Lawless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Yasin Aydın
bende bundan var da 3 alırken aceleyle bunu almıştım ama hava akışının kötü olduğu ve önünün mesh olmadığını sonradan anladım. (ayrıca görsel görüntüsü kötü gerçekten.)
ama hem fiyatının yakın olması hem güzel görüntüsü hem daha fazla fanlı olması ve mesh olması sebebiyle spec deltaya geçmek istiyorum.
ne düşünüyorsunuz?

Ekler

• 1_org.jpg
    1_org.jpg
    16.5 KB · Hit: 43
  • indir (1).jpg
    indir (1).jpg
    5.8 KB · Hit: 41

Bery

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,783
İsim
Yiğit Beren Sağlam
Instagram
syigitberen
Discord
Yeeeeeet#1981
msi mag force 100r idealdir bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Mehmet Erkut BOZKURT
Şuan Corsair spec delta rgb kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim fanları kaliteli, hava akışı orta derece , amaön ızgarasını sökünce kasanın içi buz kesiliyor

FarukKusdil

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,279
İsim
Ömer Faruk Kuşdil
Bence yapılabilir. Ama bana sorarsanız gereksiz gibi. Eğer görüntüye önem veriyorsanız Mag 100r ya da Dark Guardian da düşünebilirsiniz. Eğer görüntü sorun değilse birkaç fan alıp bence kullanmaya devam edebilirsiniz.

Slyleight

80+
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
348
İsim
Sly
Şuan Corsair spec delta RGB kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim fanları kaliteli, hava akışı orta derece , amaön ızgarasını sökünce kasanın içi buz kesiliyor
Dostum corsair her ne kadar şık dursa da sistemin havayı içine çekebileceği alan çok az duruyor önündeki plastik kısmı kullanırken.Mesh olması çok önemli o yüzden büyük bir +,zaten arkadaşımız da bahsetmiş çıkardığında içerisinin buz kesildiğini.

Kasa alırken buna çok dikkat et!!!(Hava akışı > sistemin şıklığı)
Başta aceleyle dikkat etmemişsin,olabilir.Fakat içerisinin sıcak olması bütün sistemin performansını düşünüyor o yüzden kasayı çoğu kişi önemsemese de aslında bir psu seçimi kadar önemli.

Ben Coolermaster TD500 Mesh kullanıcam.Kasa yanımda bekliyor parçaları kaldı.Fakat uzun araştırmalarım sonucunda Türkiye'de bulunan en iyi kasa modellerinden biri, hava akışı da çok mükemmel.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Söylemeyi unuttum ama ızgarayı çıkardığında hava akışı güzel olur, doğru.Fakat sisteminin içi toz olur ve içerideki parçaların düzgün çalışamamasına sebebiyet verebilir ( Düşük bir ihtimal ama olur mu olur ). Ki temizlemesi de çok daha zor olur kasanın içini.O yüzden Önü açık ,geniş bir mesh olmasına dikkat et.Önü plastik veya cam olup yanlarından hava için minik ızgaralar varsa yine kaçın derim.Oradaki boşluk sistemi beslemeye yetmez.

Lawless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Yasin Aydın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
teşekkür ederim
Dostum corsair her ne kadar şık dursa da sistemin havayı içine çekebileceği alan çok az duruyor önündeki plastik kısmı kullanırken.Mesh olması çok önemli o yüzden büyük bir +,zaten arkadaşımız da bahsetmiş çıkardığında içerisinin buz kesildiğini.

Kasa alırken buna çok dikkat et!!!(Hava akışı > sistemin şıklığı)
Başta aceleyle dikkat etmemişsin,olabilir.Fakat içerisinin sıcak olması bütün sistemin performansını düşünüyor o yüzden kasayı çoğu kişi önemsemese de aslında bir psu seçimi kadar önemli.

Ben Coolermaster TD500 Mesh kullanıcam.Kasa yanımda bekliyor parçaları kaldı.Fakat uzun araştırmalarım sonucunda Türkiye'de bulunan en iyi kasa modellerinden biri, hava akışı da çok mükemmel.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Söylemeyi unuttum ama ızgarayı çıkardığında hava akışı güzel olur, doğru.Fakat sisteminin içi toz olur ve içerideki parçaların düzgün çalışamamasına sebebiyet verebilir ( Düşük bir ihtimal ama olur mu olur ). Ki temizlemesi de çok daha zor olur kasanın içini.O yüzden Önü açık ,geniş bir mesh olmasına dikkat et.Önü plastik veya cam olup yanlarından hava için minik ızgaralar varsa yine kaçın derim.Oradaki boşluk sistemi beslemeye yetmez.

Top Bottom