enisberberr
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 2,056
- İsim
- Enis Berber
- İlgilendiği Kategoriler
- Oyun, Ekipmanlar, PC Bileşenleri, Grafik Tasarım
Merhaba sevgili dostlarım,
Öncelikle hayırlı sahurlar,
Sistemi 10 Nisan da kendim topladım ve sistemi aldığım günden beri kasadaki fan hızı biraz gürültülü çalışıyordu.
Bugün bazı sebeplerden ötürü de format attım ve kasadaki fanlardan oluşan gürültü baya baya düştü şimdiki şüphem ise oyun oynarken yada sistem yük altında iken kasadaki fan hızları otomatik ayarlanmadığı için fan hızları sessiz dönmek için büyük ihtimalle düşük RPM ile dönüyorlardır. Oyun oynarken yada sisteme yük binerken kasadaki fan hızlarını arttırabileceğim bir program var mıdır?
((NOT!!)) SİSTEM PARÇALARI;
İşlemci: Ryzen 5 1600 12nm
Anakart: Gigabyte B450M S2H
Bellek: Corsair vengeance 8x2 16GB
Ekran kartı: MSI Gtx 1660 super Gaming
Kasa: Corsair Spec Delta RGB 550W 80+
SSD: Kingston A400 240gb
HDD: Seagate 1tb 7200rpm
Öncelikle hayırlı sahurlar,
Sistemi 10 Nisan da kendim topladım ve sistemi aldığım günden beri kasadaki fan hızı biraz gürültülü çalışıyordu.
Bugün bazı sebeplerden ötürü de format attım ve kasadaki fanlardan oluşan gürültü baya baya düştü şimdiki şüphem ise oyun oynarken yada sistem yük altında iken kasadaki fan hızları otomatik ayarlanmadığı için fan hızları sessiz dönmek için büyük ihtimalle düşük RPM ile dönüyorlardır. Oyun oynarken yada sisteme yük binerken kasadaki fan hızlarını arttırabileceğim bir program var mıdır?
((NOT!!)) SİSTEM PARÇALARI;
İşlemci: Ryzen 5 1600 12nm
Anakart: Gigabyte B450M S2H
Bellek: Corsair vengeance 8x2 16GB
Ekran kartı: MSI Gtx 1660 super Gaming
Kasa: Corsair Spec Delta RGB 550W 80+
SSD: Kingston A400 240gb
HDD: Seagate 1tb 7200rpm