- Konu Sahibi Konu Sahibi
0ekran kartının kullanım oranı % kaç
0ekran kartının kullanım oranı % kaç
hmm anladım ama şuan güzel sıcaklıklarEskisine bakmadim da sanirim 40 50 civariydi
Yanlis hatirlamiyorsam ayniydi da apexte her zaman islemci sogutucu baya ses yapiyordu filan pc alinca bios ayarlari yapilmadiydi bende guncellemediydim bugun yaptim sonrasinda valodan islemci fani calismazken calisir oldu ondan oldu yaniişlemci için güzel sıcaklık ama ekran kartı için BOŞtayken normal değil.Ekran kartına herhangi birşeymi yaptın ısı daha önceleri nasıldı neden bir anda senin için şikayet haline geldi.
Yan kapagi taktim 51 filan oldu ekran karti on kapak acik yan kapalihmm anladım ama şuan güzel sıcaklıklar
On kapagida taktim islemci 70 filan ekran karti 64 derecede ve bu degerler valorantta. Suan alistirma mapindeyim botlarin oldugu bence fena degilhmm anladım ama şuan güzel sıcaklıklar
Stok sogutu ile normal bile bence sogutucu alacam 1 ay sonra filan ozaman oda iner birde ustundeki yerede 2 fan alabilirim duruma goreekran kartın yük altında 64 normal ama işlemci için 70 çok
dediğim soğutucuyu alStok sogutu ile normal bile bence sogutucu alacam 1 ay sonra filan ozaman oda iner birde ustundeki yerede 2 fan alabilirim duruma gore