Uygun fiyatlı RGB performanslı fan tok dostum, sadece görünüşe yarar. RGB olmayan bir ürün almak istersen f/p bir ürün. https://www.gelbura.com/urun/id-cooling-xf-12025-sd-k-4pin-pwm-120mm-kasa-fani
NOT: Bu devirde hiçbir şey uygun fiyatlı değil.
Rgb ve 94CFM hava akışına sahip SS fan:
SilverStone Air Blazer 120R ARGB LED 12cm 94CFM Yüksek Hava Akışlı 2200RPM Kasa Fanı (SST-AB120R-ARGB) - Kasa Fanı - Soğutucu Overclock - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
Teknik Özellikler EAN : 4710679811307 Bağlantı : 4Pin PWM fan & 4-1Pin ARGB (5V LED) Fan Hızı : 600 ~ 2200rpm ± %10 Max Hava Akışı : 93.97 CFM Max Gürültü Seviyesi : 35.6 dBA Boyut : 120mm (L) x 120mm (W) x 25mm (H) Ürün Kodu : SST-AB120R-ARGB Silverstone HakkındaSeçkin bir...www.teknobiyotik.com
Rgb olmayan ama harika bir fan:
Akasa Viper 14cm PWM Yüksek Performanslı 110CFM Kasa Fanı (AK-FN063) | Teknobiyotik
AKASA Viper Hayallerin Ötesinde Bir Fan Akasanın geliştirdiği S-FLOW formunda kanatlar fan teknolojisine yeni boyut getirdi. Maksimum fan akımına ulaşmak için kanat tasarımı hava akımını düzenliyor ve çok yüksek devir dönmeden %30 daha fazla hava akışı sağlıyor. Viper 1600 devirde tam 110.61...www.teknobiyotik.com
Bunu kontrolcuye de takabiliyorum dimiiAerocool Mirage 12 Lite 3pin Adreslenebilir ARGB, 3 Boyutlu LED Tasarımlı PWM 72CFM Yüksek Performanslı Sessiz Kasa Fanı (AE-CFMRGL12) | Teknobiyotik
YÜKSEK PERFORMANSLI SESSİZ FANLAR Sessiz yüksek performanslı fan, donanımınıza ekstra yetenek kazandırırken soğutma performansını en üst düzeye çıkarır. Fan dönüşünden kaynaklanan titreşimleri emmek ve azaltmak için titreşim önleyici pedlerle donatılmıştır. FAN KONEKTÖRLERİ...www.teknobiyotik.com
Evet 3 fanı tek kontrolcüden kontrol edebiliyor olman lazım.Bunu kontrolcuye de takabiliyorum dimii
Gameforge 51tl Lik fsn nasıl alınır mı hocamEvet 3 fanı tek kontrolcüden kontrol edebiliyor olman lazım.
RGB lkGameforge 51tl Lik fsn nasıl alınır mı hocam