4 sene önce aldığım PC'nin fanları artık düzgün çalışmıyor yenisini almak istiyorum, ancak alırken nelere dikkat etmem lazım ve hangi fanı önerirsiniz?
her fan olur markasi dandik bile olsa 8 cm lerde sorun olmuyor 12 cm lerde bilgim yok 8 cm alacaksan herhangibi marka olabilir4 sene önce aldığım PC'nin fanları artık düzgün çalışmıyor yenisini almak istiyorum, ancak alırken nelere dikkat etmem lazım ve hangi fanı önerirsiniz?
kasada fanın markası kalitesi bence önemsiz sağutsun kasayı yeter yani fan olsun yeter anlamında birtane bütçene uygun al4 sene önce aldığım PC'nin fanları artık düzgün çalışmıyor yenisini almak istiyorum, ancak alırken nelere dikkat etmem lazım ve hangi fanı önerirsiniz?
Şimdilik bir bütçe belirlemedim, rgb gereksiz, 120mm.Bütçe nedir ? Rgb olacakmı ? Fan boyutu ney olacak ?
Peki voltaj değerlerini karşılayıp karşılayamayacağını nasıl öğrenebilirim?kasada fanın markası kalitesi bence önemsiz sağutsun kasayı yeter yani fan olsun yeter anlamında birtane bütçene uygun al
kankam fan taş patlasın 2 volt diye biliyorum benceŞimdilik bir bütçe belirlemedim, rgb gereksiz, 120mm.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Peki voltaj değerlerini karşılayıp karşılayamayacağını nasıl öğrenebilirim?
Güncelleme: şimdi fark ettim 3 pinliymiş 4 pinlisi var mı bilmiyorum.https://www.hepsiburada.com/id-cool...nt=HBCV00001ZV4PD&utm_term=c&wt_pc=epey.c.c.c bunu discord'da birisi paylaşmıştı benim kasanın güç ve voltaj değerlerini karşılar mı bu? Bende ki güç kaynağı kasaya dahil 550W bronze.