Excator23cm
80+ Gold
ya yenisini al yada eğer yapıştırırsan düzgün bir yapıştırıcı al çünkü çoğu plastiği eritiyor buna dikkat et
japonla yap8ıştırdı kullanıyom şuanya yenisini al yada eğer yapıştırırsan düzgün bir yapıştırıcı al çünkü çoğu plastiği eritiyor buna dikkat et
nasıl iyi mi sıkıntılar hala devam ediyor mujaponla yap8ıştırdı kullanıyom şuan
perforams modundaıd elime çarpınca allahıma kavuştum efsane bi ses çıktıAga ben işlemci fanını bıçakla kanırtarak taktım kırılmadı darkın malzeme kalitesi harbi düşükmüş.
bkaıcaz akşaam kadar akşam güncelllerimnasıl iyi mi sıkıntılar hala devam ediyor mu
Sonra Mehmet Abi neden hep benperforams modundaıd elime çarpınca allahıma kavuştum efsane bi ses çıktı
Mesaj otomatik birleştirildi:
bkaıcaz akşaam kadar akşam güncelllerim
memet abi valla gece kör ile yazıyorum kalvye ışıksız msesla büyük ihitaml bu cümlede bile yazım hatası vardır ama bundan sonra yazığımı okumadan atmayacağım XDSonra Mehmet Abi neden hep ben
Mesajı öğlen yazmışsın amamemet abi valla gece kör ile yazıyorum kalvye ışıksız msesla büyük ihitaml bu cümlede bile yazım hatası vardır ama bundan sonra yazığımı okumadan atmayacağım XD
he genellikle akşam aktif olup insanlara yardımcı olmayı ve @crazyreign namı değer kıreyzi engini geçmek amacımMesajı öğlen yazmışsın ama
Kasa çalışıyorken neden bir bağlantı yapıyorsun ayrıca elliyorsun?Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
LED dosedim kasaya ledleri duzgun yaptim mi diye elimle kabloya dokuncamtim isinmismi diye neyse parmagim cat diye yapraga deydi kirildi yaprak balans i bozuldu kasa sallaniyo kule tipi islemci sogutucum sallaniyo teknik servis donus yapmayacak youtubeden video izledim ama yapistiriyo oluyo yarin bende denicem ins olur ama ne kadar saglikli olucak muama guclu yapistirici onerirmisiniz birde ne yapmaliyim
zevkine fantazisi vardır herkesinKasa çalışıyorken neden bir bağlantı yapıyorsun ayrıca elliyorsun?