Kasa fanları durdu çalışmıyo

LDRAGON

80+
Reaksiyon skoru
12
Bilgisayarı açtım 10 dakika falan kendi kendine çalıştı yemek yedim geldim bi peoblem yoktu discord a girdim arkadaşlarla sohbet ediyodum rgb fanların ışıkları söndü ve durdu arada tetikleniyo gibi oluyo ileri geri yapıyo ama ışıkları gelmiyo dünde bi gitti geldi fanlar güç kaynağına bağlı bilgisayar çalışıyo hiç bi problemi yok sadece fanlar durdu yemiden başlattım çalışmadı şuan bekliyorum kabloları çıkardım birazdan tekrar denicem problem neyden olabilir önerileriniz nelerdir fanlar daha yeni aldım 2 ay falan oldu güç kaynağım 2 yıllık

Bilgisayarı açtım 10 dakika falan kendi kendine çalıştı yemek yedim geldim bi peoblem yoktu discord a girdim arkadaşlarla sohbet ediyodum rgb fanların ışıkları söndü ve durdu arada tetikleniyo gibi oluyo ileri geri yapıyo ama ışıkları gelmiyo dünde bi gitti geldi fanlar güç kaynağına bağlı bilgisayar çalışıyo hiç bi problemi yok sadece fanlar durdu yemiden başlattım çalışmadı şuan bekliyorum kabloları çıkardım birazdan tekrar denicem problem neyden olabilir önerileriniz nelerdir fanlar daha yeni aldım 2 ay falan oldu güç kaynağım 2 yıllık
Rgbmi bozuldu fanmi?

Tüm kablolarını söp biraz bekledim gücü boşalttım içindeki ve çalıştırdım normal bi şekilde yandı ve aradan 2 dk sonra tekrar durdu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sokup yeniden takdinizmi
İçindeki gücü boşalttım yeniden açtım aradan 30dk sonra normal bi şekilde çalıştı 2 dk sonra tekrar durdu fanlar ve rgb ler söndü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,157,760
Üyeler
183,887
Son üye
Kaloriferci Ahmet
Geri