Neler Yeni

Kasa fanlari iceri mi hava uflemeli disari hava mi atmali?

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
Arkadaslar merhabalar cooler master sickeflow 3 in1 setini aldim kargom geldi. Yarin kasama takacagim bu fanlari fakat size sormak istedigim soru su bu fanlari ust tarafina takacagim kasanin(kasam mb511). Bu fanlari egsoz fan olarak mi kullanmaliyim yoksa iceriye hava mi ufletmeliyim aslinda egsoz olarak kullanacaktim kesin karar kilmistim fakat su video aklimi karistirdi;
(2 tanesini uste takacagim onlar icin soruyorum)

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Bana nedense içeri hava alması daha iyi olur gibi geliyor ama sıcak hava yukarı yükseldiği için daha hızlı atılıyor, sıcaklıklara etkisi olabilir.
Sana tavsiyem iki türlü de denemen ve sıcaklık sonuçlarını bizimle paylaşman, bizim de aklımızda bir şeyler oluşur.

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bana nedense içeri hava alması daha iyi olur gibi geliyor ama sıcak hava yukarı yükseldiği için daha hızlı atılıyor, sıcaklıklara etkisi olabilir.
Sana tavsiyem iki türlü de denemen ve sıcaklık sonuçlarını bizimle paylaşman, bizim de aklımızda bir şeyler oluşur.
Dogru diyorsun zaten inceleme konusu acacagim bununla ilgili yani fanlar ile ilgili dedigin gibi 2 farkli turlu de test etmeye calisirim biraz zahmetli olabilir ama olsun inceleme koonusuna eklemeye calisacagim.

Rambo87

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Physik effect.
soguk hava giris
Sicak hava cikis.
Asadan> yukariya dogru temas eder hava.
yani önde temiz soguk hava giris, bu Radiatör icinde gecerli.
Sicak hava eksoz ve tava fan disari temas edilir

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
Benim önerim videonun kapak fotoğrafında 3.şekilde olması.
Ben de ayni sekil dusunuyorum.Fakat videoyu izlerseniz en yuksek sicakliklar da 3. Deki gibi :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kasanın içine hava girmesi gerekiyor aynı zamanda havayı atması gerekiyor. 3. olan en iyisi.
Ben de ayni sekildr dusunuyorum da videonun sicaklik kisimlarina bakabilir misiniz acaba?

fieryz

80+ Titanium
En İyi Cevap
29
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,053
İsim
Ömer
Steam
fieryz
Ben de ayni sekil dusunuyorum.Fakat videoyu izlerseniz en yuksek sicakliklar da 3. Deki gibi :)
Sadece 1 videoya bakarak karar vermenin doğru olduğunu düşünmüyorum, doğru olup olmadığını bilmiyoruz sonuçta videonun.

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
Sadece 1 videoya bakarak karar vermenin doğru olduğunu düşünmüyorum, doğru olup olmadığını bilmiyoruz sonuçta videonun.
Evet,alttaki yorumlarda da insanlar bu videoya ragmen en iyisinin 3. Oldugunu dusunuyorum demisler zaten :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,930
Üyeler
163,408
Son üye
Guard_of_Lord
Top Bottom