Neler Yeni

Kasa Fanları ne yöne bakmalı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Toprak Çınar
Aldığım sıvı soğutma kasanın üstüne sığmadığı için öndeki fanları söküp sıvı soğutmayı dik olarak öne taktım. Önden söktüğüm fanları da yukarıya taktım. Arkada da bir adet egzoz fanı bulunuyor ona hiç dokunmadım. Üstteki fanlar egzoz görevi mi görmeli yoksa soğuk havayı içeri mi almalı.

öndeki fanlar dışarıya doğru bakınca direkt radyatöre bakıyor bu istenmeyen bir şey değil mi
öndeki fanlar dışardan havayı içeriye alacak işte egzozun tersi olacak dostum 2 seçenek var zaten biri egzoz diğeri tersi EGZOZ OLMAYCAK ÖNDEKİ FANLAR

ön fanlar dışarı hava verirse sürekli içerdeki sıcak havayı radyatörden geçirip soğutmaya çalışır soğumaz sıvı

quietbebek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
809
İsim
Batuhan
1732948870911.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

sıvı soğutma yukarda olursa daha iyi olabilir

MrHakkı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Hakkı Demir
öndeki fanları sökmeden radyatörü takamıyor muydunuz? Kısaca kasanın en önünde 3 fan, bi arkasında radyatör, bi arkasında 2 fan olacak. Eğer olmuyorsa kasanın en önünde radyatör, bi arkasında 2 fan (içe üfleyecek) olmalı. (Bu dediğim yapılıyor mu bilmiyorum) Kasanın en önünde 2 fan, bi arkasında radyatör de olabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Toprak Çınar
öndeki fanları sökmeden radyatörü takamıyor muydunuz? Kısaca kasanın en önünde 3 fan, bi arkasında radyatör, bi arkasında 2 fan olacak. Eğer olmuyorsa kasanın en önünde radyatör, bi arkasında 2 fan (içe üfleyecek) olmalı. (Bu dediğim yapılıyor mu bilmiyorum) Kasanın en önünde 2 fan, bi arkasında radyatör de olabilir
sıvı soğutmanın fanlarını radyatörün önüne, içeri hava üfleyecek şekilde koydum diğerleri egzoz görevi görüyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,289
Üyeler
161,835
Son üye
Gozlerimikapatsam
Top Bottom